Libnet.ro
UNICEF

17:30

Guvernul Orban risca sa fie trantit dupa numai o luna. Ce presupune angajarea raspunderii pe pachetul Justitiei

Adevărul Adevărul,
Guvernul Orban risca sa fie trantit dupa numai o luna. Ce presupune angajarea raspunderii pe pachetul Justitiei

Guvernul condus de Ludovic Orban isi va angaja raspunderea pe un pachet de legi privind Justitia, sustin surse politice pentru Adevarul. Ce presupune angajarea raspunderii?. continuă pe Adevărul

Cand vor primii romanii al 13-lea salariu. Miza e uriasa pentru Guvernul Orban

Romanii vor primii al 13-lea salariu? Cand se va intampla asta? Mai mult, Guvernul are in plan sa-l ofere si pe al 14-lea. Anul trecut a fost depus un proiect de lege prin care cetatenii romani ar putea primi al 13-lea sau al 14-lea salariu. Aproximativ 3,7 milioane de persoane ar putea fi surprinsi de .

7 lucruri pe care trebuie sa le bifeze Guvernul Orban pentru a avea sanse in 2020

Guvernul Orban trebuie sa inteleaga ca, pentru a avea sanse de a castiga alegerile Parlamentare si locale din 2020, nu este suficient sa critice, sa arate cu degetul spre gaurile lasate in buget de PSD care exista, fara indoiala), ci sa.

Ministrul Justitiei: Vom merge la CEDO sa explicam care este situatia in Romania Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca va merge la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) pentru a explica situatia din Justitie. Anuntul lui Predoiu vine dupa ce Guvernul.

USR vrea ca altii sa scoata tara din criza, mai precis guvernul Orban

Nu uitam declaratia transanta a lui Dan Barna: Iesirea din criza nu este mandatul USR. Iesirea din criza este asumarea de catre Ludovic Orban a obiectivelor noastre. Obiectivele noastre sunt obiectivele celui care face majoritatea. USR a votat instalarea guvernului Orban conditionat de asumarea obiectivelor sale.

Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru OUG 114, Ordonanta Lacomiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, la finalul sedintei PNL de la Palatul Parlamentulu.

Guvernul Orban, sedinta cu privire la proiectul de buget. Klaus Iohanis participa la intrunire

Guvernul se intruneste, luni, intr-o sedinta pentru a discuta proiectul de buget pentru anul 2020. Surse politice spun ca presdintele Klaus Iohannis va participa la sedinta. Suntem in analize,.

Guvernul Orban vrea sa dea putere maxima liderilor locali asupra fondurilor europene regionale de miliarde de euro

Presedintii de consilii judetene si primarii vor avea puteri maxime asupra fondurilor europene de miliarde de euro care vor fi alocate Romaniei in perioada de programare 2021-2027 pentru investitii regionale, destinate inclusiv firmelor mici si mijlocii, conform viitoarei arhitecturi institutionale propuse de Ministerul Fondurilor Europene din noua guvernare Orban.

Interzicerea exportului de animale vii, un obiectiv pe termen mediu pentru Guvernul Orban: Acum brusc ar fi o masura pripita

Un proiect de lege pentru interzicerea exportului de animale vii daca nu sunt asigurate conditii de transport decente pentru acestea existe in Parlament, a declarat premierul Ludovic Orban, care a adaugat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )