Libnet.ro
UNICEF

16:15

Guvernul si-ar putea asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020. Nu ne putem permite sa fie macelarit in Parlament (surse)

Hotnews Hotnews,
 Guvernul si-ar putea asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020. Nu ne putem permite sa fie macelarit in Parlament (surse)

Guvernul Orban si-ar putea angaja raspunderea in Parlament pentru legea bugetului pe 2020, intre Craciun si Anul Nou, au declarat pentru HotNews. ro, surse politice. Nu ne putem permite sa fie macelarit in Parlament, au comentat aceleasi surse. continuă pe Hotnews

Planul de urgenta al PNL. Guvernul si-ar putea asuma raspunderea de doua ori: legile din justitie si economie pe care liberalii le vor modificate pana la finalul anului

Liberalii iau in calcul ca guvernul sa-si asume raspunderea nu o data, ci de doua ori pana la finalul acestui an, vizand modificarea mai multor legi privind justitia si domeniul economic, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Ministrul Justitiei: Vom merge la CEDO sa explicam care este situatia in Romania Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca va merge la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) pentru a explica situatia din Justitie. Anuntul lui Predoiu vine dupa ce Guvernul.

Buget 2020. Ce se intampla cu bugetul pentru 2020

Bugetul pe 2020 va fi gata in mai putin de doua saptamani, a anuntat premierul. Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca este extrem de important ca bugetul de stat si bugetul asigurarilor de stat pent.

Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru OUG 114, Ordonanta Lacomiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, la finalul sedintei PNL de la Palatul Parlamentulu.

VIDEO Guvernul isi asuma raspunderea pe recursul compensatoriu in aceasta saptamana

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea, in aceasta saptamana, pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea de la complete de doi la cele de trei judecatori si pe trecerea de la doi la patru ani in ce priveste scolarizarea pentru INM, a anuntat Raluca Turcan, la finalul sedintei Biroului Politic National al PNL. Informatia a fost confirmata si de premierul Ludovic Orban. Cititi si Planul de urgenta al PNL.

Guvernul e gata sa-si asume raspunderea pe Legea recuruslui compensatoriu. Turcan: Ne vom asuma raspunderea, daca legea nu e modificata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Guvernul PNL are mandat in favoarea celor cinstiti, nu a infractorilor, asa incat Executivul isi va asuma raspunderea pentru modificarea Legi recursului compensatoriu, daca modificarea nu se va putea face prin Parlament. De asemenea, se va asuma raspunderea pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor, pentru a nu bloca Justitia.

Revolutia din Justitie. PNL isi asuma raspunderea pe un pachet amplu de legi

Guvernul isi angajeaza raspunderea saptamana aceasta pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea de la complete de doi la cele de trei judecatori si pe trecerea de la doi la patru ani in ce priveste scolarizarea pentru INM.

Guvernul PNL isi va asuma raspunderea pe un pachet de legi economice: modificarea Ordonantei 114, pe lista

Liberalii isi vor asuma raspunderea pe doua pachete de modificari legislative. Pe langa cele pe justitie, Guvernul PNL vrea modificarea Ordonantei 114.

Turcan: Guvernul isi va angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament, scrie Agerpres.

Guvernul britanic revizuieste conditiile eliberarii condamnatilor pentru terorism

Guvernul britanic a inceput revizuirea conditiile eliberarii condamnatilor pentru terorism, dupa incidentul violent de vineri de la Londra in care doi oameni au fost ucisi si trei raniti, scrie BBC, potrivit News. ro. Atacatorul a fost Usman Khan, condamnat pentru acte de terorism in 2012 si eliberat conditionat in 2018.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )