Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis a cerut pace la sedinta cu premierul Viorica Dancila - surse

Antena3 Antena3,
Iohannis a cerut pace la sedinta cu premierul Viorica Dancila - surse

Presedintele Klaus Iohannis se repozitioneaza in scandalul cu Guvernul. Potrivit unor surse politice, la intalnirea de marti dintre Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, presedintele tarii a cerut. continuă pe Antena3

Premierul Viorica Dancila va merge marti la Cotroceni. Ce mesaj i-a transmis presedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dancila va da curs invitatiei presedintelui Klaus Iohannis de a avea marti, la Palatul Cotroceni, consultari pe teme de politica externa, au confirmat pentru Agerpres surse.

Ora 11.00. Klaus Iohannis, fata in fata cu Viorica Dancila, dupa ce i-a cerut de doua ori demisia

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, marti, cu premierul Viorica Dancila, pentru a discuta pe marginea mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. La discutii participa si ministrul de Externe, Teodor Melescanu. intalnirea este programata de la ora 11.

Viorica Dancila raspunde la convocarea facuta de Klaus Iohannis. Premierul, fata in fata cu presedintele, la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila a confirmat, luni, pentru Mediafax ca va onora invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a discuta probleme de politica externa, marti, la Palatul Cotroceni. Este vorba despre.

Viorica Dancila, insotita de Melescanu si Birchall, la confruntarea cu Klaus Iohannis de la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila a venit insotita de ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si de vicepremierul Ana Birchall la intalnirea de la Palatul Cotroceni cu Klaus Iohannis. intrevederea are loc la.

intalnire Klaus Iohannis - Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, marti, cu premierul Viorica Dancila, pentru a discuta pe marginea mutarii ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim. La discutii va participa si ministrul de Externe, Teodor Melescanu.

Viorica Dancila se simte amenintata de presedintele Iohannis

Premierul Viorica Dancila considera ca ultimele declaratii facute de presedintele Klaus Iohannis la adresa sa sunt amenintari. Luati si dumneavoastra declaratiile domnului presedinte si o.

Viorica Dancila a vorbit romgleza cu Papa Francisc: Sfintia voastra, I am very glad for this opportunity. Guvernul a publicat imagini video fara sonor VIDEO

Potrivit unor imagini video publicate de site-ul Romereports. com, premierul Viorica Dancila l-a salutat pe Papa Francisc intr-o combinatie de romana si engleza, spunandu-i: Sfintia Voastra, I am very glad for this opportunity sunt foarte bucuroasa pentru aceasta oportunitate). in engleza, formula de adresare este Your Holiness Sfintia Voastra). Guvernul roman a publicat pe site imagini fara sonor de la intalnirea premierului cu Papa.

Viorica Dancila a avut o convorbire cu episcopul Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei

Premierul Viorica Dancila, aflata in vizita la Sfantul Scaun, a avut o convorbire telefonica cu Preasfintitul Siluan, Episcop al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei, aflat in vizita la Paris pentru a.

Viorica Dancila i-a oferit cadouri Suveranului Pontif

Premierul Viorica Dancila a oferit mai multe cadouri Suveranului Pontif, printre care un stilou personalizat, inscriptionat cu numele Papei Francisc, seminte de legume si plante din soiuri traditionale romanesti si un puiet de mar, informeaza Biroul de Presa al Guvernului.

Melescanu NU mai merge la Cotroceni: S-a RAZGANDIT din cauza lui Dragnea si Dancila (surse)

Rasturnare de situatie in cazul convocarii ministrului de Externe, Teodor Melescanu, la Palatul Cotroceni. Acesta ar fi anuntat ca nu mai merge la intalnirea cu Klaus Iohannis, dupa ce premierul Viorica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2671 seconds )