Libnet.ro
UNICEF

22:45

Iubita lui Marian Oprisan, consilier al vicepresedintelui ASF, are un salariu de 20.000 lei

Antena3 Antena3,
Iubita lui Marian Oprisan, consilier al vicepresedintelui ASF, are un salariu de 20.000 lei

Larisa Nadrag, iubita cu 13 ani mai tanara a presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-a reorientat radical in cariera, dupa ce vicepresedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a ajuns Gabriel Gradinescu, apropiat de Oprisan, conform unor surse politice si din ASF, potrivit economica. net. continuă pe Antena3

Iubita lui Marian Oprisan, PSD, angajata pe mii de euro la ASF

Iubita lui Marian Oprisan, absolventa de Jurnalism, angajata pe mii de euro lunar la ASF, arbitrul pensiilor, asigurarilor si Bursei Larisa Nadrag foto), iubita cu 13 ani mai tanara a presedintelui CJ Vrancea, Marian Oprisan, s-a reorientat radical in.

Economica.net: Iubita lui Marian Oprisan, angajata pe mii de euro la ASF

Iubita lui Marian Oprisan a fost angajata la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si se ocupa incepand de astazi de piata de capital, scrie economica. net.

Iubita baronului PSD Marian Oprisan, angajata pe mii de euro la ASF. Absolventa de Jurnalism, ea se ocupa de piata de capital din Romania

Larisa Nadrag, iubita cu 13 ani mai tanara a baronului PSD de Vrancea, Marian Oprisan, este consilier al vicepresedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara, Gabriel Gradinescu, omul care conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2784 seconds )