Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul PSD renunta la motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liderul PSD renunta la motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a pus in discutie, in sedinta de luni a partidului, oportunitatea depunerii motiunii de cenzura, pe motiv ca nu este prioritatea romanilor in acest moment, dar si organizarea Congresului, au confirmat mai multe surse de la varful partidului, conform G4media. continuă pe Ziarul Bursa

Lucian Romascanu: PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Data va fi stabilita dupa 17 iulie

PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Anuntul a fost facut, miercuri, de purtatoruld e cuvant al social-democratilor Lucian Romascanu. PSD, motiune de.

Camera: Motiunea simpla impotriva ministrului Dezvoltarii - in dezbaterea plenului

Camera Deputatilor dezbate, marti, in sesiunea extraordinara, motiunea simpla impotriva ministrului Dezvoltarii, amanata la inceputul lunii iunie dupa ce Ion Stefan a invocat motive de sanatate, scrie Agerpres. Dezbaterea motiunii este programata sa inceapa la ora 14,00. in 9 iunie, dezbaterea motiunii simple Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste! impotriva ministrului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a fost amanata de plenul Camerei Deputatilor pentru ca ministrul a reclamat probleme de sanatate. Motiunea a fost doar citita. Ministrul a venit atunci la Parlament purtand un guler cervical si a anuntat ca are o problema serioasa la coloana.

Camera Deputatilor dezbate si voteaza motiunea simpla impotriva ministrului Ion Stefan

Camera Deputatilor dezbate si voteaza, marti, motiunea simpla impotriva ministrului Ion Stefan intitulata Guvernul PNL dupa Grinda se cunoaste. in 9 iulie, dezbaterea a fost amanata marti din cauza unor probleme de sanatate ale celui vizat, respectiv ministrul Dezvoltarii Ion Stefan, care a invocat probleme de sanatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )