Libnet.ro
UNICEF

14:15

Liviu Dragnea se ntlneste luni cu UDMR pentru sustinerea legii off shore - surse

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea se ntlneste luni cu UDMR pentru sustinerea legii off shore - surse

Presedintele PSD Liviu Dragnea se va intalni luni cu liderul UDMR, Kelemen Hunor pentru a discuta despre sustinerea legii offshore, au declarat surse oficiale pentru Hotnews. ro. Coalitia a ajuns la un consens in ceea ce priveste legea off shore si urmeaza sa demareze discutiile in comisia de specialitate. intalnirea are loc in contextul in care, in urma cu doua saptamani UDMR si ALDE au refuzat sa voteze legea in plen iar Kelemen Hunor a evitat sa discute cu Dragnea cand acesta l-a abordat la finalul sedintei de la Camera Deputatilor. continuă pe Hotnews

Prima reactie a lui Liviu Dragnea dupa ce OUG pentru legile justitiei a fost publicata

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa ce OUG pentru legile justitiei a fost publicata in Monitorul Oficial. Seful Camerei Deputatilor a spus ca nu il priveste daca procurorul care ii instrumenteaza.

Dezbaterile pe Legea Offshore, blocate de doua saptamni n Camera Deputatilor: Cum este mimata transparenta si cum sunt purtate adevaratele negocieri tot n biroul lui Liviu Dragnea

Proiectul legii offshore nu se afla pe ordinea de zi a sedintelor comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor, desi liderii Coalitiei PSD-ALDE au dat asigurari ca in aceasta saptamana vor reincepe dezbaterile pe forma finala. Nu exista o explicatie oficiala pentru taraganarea dezbaterilor, insa potrivit informatiilor HotNews. ro, PSD si ALDE nu se inteleg pe forma finala. Saptamana trecuta, PSD si ALDE au mimat o discutie transparenta cu reprezentantii tuturor grupurilor parlamentare, la care au participat si investitori, insa adevaratele negocieri s-au purtat tot in cerc restrans, la fel ca pana acum, in cabinetul sefului PSD Liviu Dragnea.

Noua scrisoare in PSD. Fost apropiat al lui Tutuianu ii cere scuze lui Liviu Dragnea pentru limbajul liderului PSD Dambovita

Alexandru Oprea, fostul presedinte al CJ Dambovia, le-a scris lui Liviu Dragnea si celorlalti lideri ai partidului pentru a cere scuze pentru limbajul trivial, pentru jignirile aduse unor colegi de partid de c?.

O noua scrisoare in PSD. Fost apropiat al lui Tutuianu ii cere scuze lui Liviu Dragnea pentru limbajul trivial al liderului PSD Dambovita

Alexandru Oprea, fostul presedinte al CJ Dambovia, le-a scris lui Liviu Dragnea si celorlalti lideri ai partidului pentru a cere scuze pentru limbajul trivial, pentru jignirile aduse unor colegi de partid de catre presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu.

Ferma fiului lui Liviu Dragnea, in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina africana

Ferma Salcia, singura ferma comerciala de porcine din judetul Teleorman, detinuta majoritar de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea - liderul PSD, este in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina.

Victor Ponta: Liviu Dragnea m-a invitat de mai multe ori sa petrec vacanta in Brazilia. I-am explicat... (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a dezvaluit joi seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea l-a invitat de mai multe ori sa isi petreaca vacantele la casa liderului PSD din Brazilia,.

Victor Ponta vrea sa incheie lupta cu Liviu Dragnea: Ce a promis fostul premier

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri seara ca vrea sa puna capat luptei sale cu Liviu Dragnea si, ca atare, nu va mai pronunta numele liderului PSD in aparitiile sale publice. Nu.

USR afirma ca Liviu Dragnea a pierdut majoritatea parlamentara

Deputatul USR Stelian Ion sustine ca presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pierde majoritatea parlamentara, precizand ca dezbaterea din plen a proiectul de lege privind combaterea spalarii banilor.

Liviu Dragnea: Trebuie vazut daca articolele au fost declarate neconstitutionale pe fond sau pe forma

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca trebuie vazut daca articolele din Codul de procedura penala au fost declarate neconstitutionale pe fond sau pe forma de catre Curtea.

PSD se reorienteaza dupa esecul referendumului. Liviu Dragnea vorbeste despre PARTENERIATUL CIVIL

Dupa esecul referendumului, PSd se gandeste la parteneriatul civil. Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca in sedinta CEx se va decide daca va fi sustinut un astfel de proiect proiect de lege, scrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )