Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mai multi ministri isi vor da demisia, impreuna cu Mihai Tudose (surse)

Hotnews Hotnews,
 Mai multi ministri isi vor da demisia, impreuna cu Mihai Tudose (surse)

Mai multi ministri isi vor anunta demisia, impreuna cu premierul Mihai Tudose, au declarat luni seara, pentru HotNews. ro, surse politice. continuă pe Hotnews

Melescanu (ALDE), intrebat daca Tudose ar trebui sa isi dea demisia: Nu cred ca e problema noastra. Trebuie stabilita in Coalitie si in primul rand in interiorul PSD

Ministrul de Externe Theodor Melescanu a spus luni la Antena 3 ca si ALDE va avea o intalnire la nivel de conducere, iar intrebat daca in opinia sa premierul Mihai Tudose ar trebui sa isi dea demisia, acesta a zis: nu cred ca e problema noastra, trebuie stabilita in Coalitie si in primul rand in interiorul PSD. De asmenea, acesta le-a transmis colegilor din PSD sa judece cu intelepciune.

Liviu Dragnea, dupa demisia lui Mihai Tudose: Nu se mai putea continua asa. Am avut mana foarte proasta, nu numai in propunerile de premier

Liviu Dragnea a vorbit la finalul sedintei CEx a PSD despre demisia lui Mihai Tudose si reprosurile care i s-au adus. Liderul PSD afirma ca exista o stare de conflict intre partid si Executiv, si chiar mai.

Liviu Plesoianu, mesaj dur dupa demisia lui Mihai Tudose

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat dupa demisia lui Mihai Tudose, amintind de faptul ca nu a votat acest Executiv. Sunt PERFECT impacat cu mine insumi! in data de 26 iunie,.

Miscare-soc in PSD. Mai multi grei ai partidului cer intrunirea de urgenta a CEX

Mai multi lideri importanti ai PSD au cerut intrunirea de urgenta a Comitetului Executiv, ca urmare a tensiunilor din partid. Presedintele Comisiei SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a solicitat convocarea.

SURSE: Odata cu PLECAREA lui Tudose din Guvern, DEMISIONEAZA si alti MINISTRI

Odata cu plecarea lui Mihai Tudose, isi vor anunta demisia si mai multi ministri din Guvern, potrivit unor surse politice. Ministrii care vor demisiona sunt Marcel Ciolacu, Marius Nica Fonduri.

Dragnea a convocat luni Comitetul Executiv al PSD pentru a cere demisia lui Tudose. Surse: Liderul PSD are o majoritate fragila. Ministrii se revolta

Surse politice au declarat pentru Adevarul ca e foarte probabil ca presedintele PSD Liviu Dragnea sa convoce luni Comitetul Executiv al PSD pentru a transa soarta premierului Mihai Tudose. Surse citate sustin ca Dragnea ii va cere demisia premierului, in conditiile in care are inca majoritate in CEX, forul extins de conducere al PSD. in replica, mai multi ministri PSD si-au aratat sustinerea fata de Tudose.

Mihai Ghimpu: Prin Unirea cu Romania se majoreaza imediat salariile de cinci ori

Liderul PL, Mihai Ghimpu, considera ca ideea Unirii va fi preluata de tot mai multi politicieni, care vor intelege ca alta cale de dezvoltare a Republicii Moldova nu exista. in opinia sa, Unirea cu Romania inseamna o majorare imediata a pensiilor si a salariilor de cinci ori.

Ambasadorul SUA in Panama isi anunta demisia, motivand ca nu mai poate servi sub administratia Trump

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Panama, John Feeley, diplomat de cariera si fost pilot de elicopter al marinei militare, si-a anuntat demisia din functie, explicand ca nu mai poate servi sub administratia presedintelui Donald Trump, informeaza Reuters.

Dragnea pregateste lovitura finala. Va pica si guvernul Tudose? Mai multi lideri PSD cer sedinta urgenta pentru rezolvarea crizei. Surse: Cand se reuneste CEx-ul (VIDEO)

UPDATE: Soarta premierului Mihai Tudose pare pecetluita, iar PSD se indreapta cu pasi rapizi catre un nou episod Sorin Grindeanu. Astfel, PSD a convocat sedinta Comitetului Executiv, dupa.

Actionarii isi vor primi dividendele aferente exercitiului financiar 2016

Actionarii Transilvania Broker de Asigurare vor primi, de astazi, dividendele aferente exercitiului financiar 2016, conform unui anunt al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )