Libnet.ro
UNICEF

21:45

Melescanu NU mai merge la Cotroceni: S-a RAZGANDIT din cauza lui Dragnea si Dancila (surse)

B1 B1,
Melescanu NU mai merge la Cotroceni: S-a RAZGANDIT din cauza lui Dragnea si Dancila (surse)

Rasturnare de situatie in cazul convocarii ministrului de Externe, Teodor Melescanu, la Palatul Cotroceni. Acesta ar fi anuntat ca nu mai merge la intalnirea cu Klaus Iohannis, dupa ce premierul Viorica. continuă pe B1

Sute de mii de masini, rechemate in service din cauza centurii de siguranta: Vezi aici daca mai poti circula

Grupul german Volkswagen VW) a anuntat ca va cheama 410 de mii de masini din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate. De asemenea, intreprinderea si-a sfatuit clientii sa nu foloseasca.

Volkswagen cheama n service 410.000 de masini din cauza unei probleme cu centura de siguranta

Grupul german Volkswagen VW) a anuntat vineri ca cheama 410. 000 de masini din cauza unei probleme la centurile de la bancheta din spate si si-a sfatuit clientii sa nu foloseasca scauul din mijloc, relateaza News. ro, care citeaza AFP.

(P) Stiai ca cel putin 10% dintre accidentele auto se produc din cauza anvelopelor nepotrivite?

Stiai ca cel putin 10% dintre accidentele auto se produc din cauza anvelopelor nepotrivite? Accidentele rutiere pot avea foarte multe cauze si pot fi provocate atat din vina soferilor, cat si a conditiilor meteo sau.

Banca Angliei mentine dobanda din cauza evolutiei economice slabe

Banca Angliei a decis, in reuniunea de politica monetara de ieri, sa mentina nemodificata dobanda de referinta, la 0,5%, din cauza datelor slabe ce privesc economia tarii si inflatia, care fac institutia financiara centrala de la Londra sa fie precauta. Analistii anticipau masura Bancii Angliei.

O mai stii pe Raluca Moianu?! Cum a ajuns sa arate acum si cu ce se ocupa, dupa ce a disparut de la TV, din cauza unui SCANDAL amoros (FOTO)

Raluca Moianu a iesit din lumina reflectoarelor de mai mult timp, dar din cand in cand mai apare la diferite televiziuni, unde este invitata. in prezent, Raluca este directorul unei scoli renumite de balet,.

Situatie alarmanta in Hawaii din cauza eruptiei unui vulcan. Anuntul neasteptat al geologilor

Situatia se agraveaza pe zi ce trece in Hawaii. O eruptie vulcanica de proportii ar urma sa se produca in zilele urmatoare, avertizeaza geologii. Unul dintre cei mai activi vulcani din lume, a.

Sistemul cardului de sanatate nu functioneaza. Medic: Exista riscul sa moara oameni din cauza acestui sistem(VIDEO)

Este haos in medicina de familie din Romania. Sistemul informatic a picat, cardurile de sanatate nu pot fi folosite, iar Casa de Asigurari ridica din umeri, iar, intre timp, medicii au ajuns la capatul.

Povestea celui mai mare eveniment de arta din Romania: cu ce suprize vin organizatorii dupa cinci ani de Art Safari Bucuresti

Art Safari Bucuresti, cel mai cunoscut eveniment de arta din Romania, a ajuns la cea de cincea editie, in cadrul careia expune lucrari de arta in valoare de 10 milioane de euro si asteapta 50. 000 de vizitatori. Insa nu a fost intotdeauna asa: am stat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )