Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicolae Banicioiu se va retrage din cursa pentru functia de presedinte executiv: Pe cine va sustine fostul ministru (SURSE)

B1 B1,
Nicolae Banicioiu se va retrage din cursa pentru functia de presedinte executiv: Pe cine va sustine fostul ministru (SURSE)

Nicolae Banicioiu ar urma sa se retraga din cursa pentru functia de presedinte executiv, urmand sa o sustina pe Ecaterina Andronescu, potrivit uno surse, citate de B1 TV. in lupta pentru fotoliul de. continuă pe B1

Decizie luata de Nicolae Banicioiu, in timpul Congresului extraordinar. Vicepresedintele PSD s-ar retrage din cursa pentru functia de presedinte executiv (surse)

Batalia pentru functia de presedinte executiv al PSD, la Congresul de la Sala Palatului, devine tot mai incinsa. Viorica Dancila, favorita lui Liviu Dragnea pentru aceasta functie, ar putea avea probleme.

Nicolae Banicioiu, anunt-surpriza: Eu cu doamna Andronescu nu vom concura pe aceleasi voturi. Ne-am facut o strategie foarte buna

Batalia pentru functia de presedinte executiv al PSD, la Congresul de la Sala Palatului, devine tot mai incinsa. Viorica Dancila, favorita lui Liviu Dragnea pentru aceasta functie, ar putea avea probleme.

Alegeri Academia Romana: Ioan Aurel Pop, Victor Voicu, Bogdan Simionescu si Cristian Hera candideaza pentru functia de presedinte al Academiei Romane

Patru academicieni au intrat in cursa pentru functia de presedinte al Academiei Romane. Este vorba despre Ioan Aurel Pop, Victor Voicu, Bogdan Simionescu si Cristian Hera, care sunt candidatii propusi de sectiile Academiei pentru aceasta functie. Vineri, 9 martie, s-a inchis lista de candidaturi, iar alegerile vor avea loc pe 5 aprilie, au declarat pentru HotNews. ro reprezentantii biroului de presa. Pana pe 21 martie, candidatii trebuie sa depuna planurile manageriale. Vezi in articol care este procedura alegerii presedintelui Academiei Romane.

Congres PSD: Banicioiu este sustinut de organizatia PSD Braila, a fostului premier Mihai Tudose, pentru functia de presedinte executiv/ Banicioiu face parte din filiala PSD Iasi

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu s-a prezentat din nou la sediul PSD joi, pentru a isi completa dosarul de candidatura depus miercuri pentru functia de presedinte executiv al partidului, la Congresul de sambata, el anuntand ca este sustinut de organizatia PSD Braila pentru aceasta functie. Filiala Braila, filiala fostului premier Mihai Tudose, condusa in prezent de presedintele interimat Ion Rotaru, a dat un vot pentru a il sustine pe Banicioiu la presedinte executiv, pe Marian Neacsu in functia pe care o ocupa si in prezent, de secretar general, dar si pe Mihai Tudose ca vicepresedinte, desi acesta nu va mai candida pentru aceasta functie. Pe de alta parte, pentru ca o candidatura sa fie valida, trebuie sa existe sustinerea organizatiei din care candidatul face parte, in cazul lu Banicioiu fiind vorba de PSD Iasi.

Congres PSD: Ecaterina Andronescu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv

Senatoarea Ecaterina Andronescu si-a depus joi candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD la Congresul care va avea loc sambata, potrivit televiziunilor de stiri, desi aceasta a declarat jurnalistilor, la sediul PSD, ca nu ar fi trebuit sa fie organizate alegeri la acest Congres. Din informatiile noastre, Andronescu si-a depus dosarul de candidatura fara sustinerea organizatiei sale, PSD Bucuresti, care de altfel o sustine pe Viorica Dancila pentru aceasta functie.

Congresul PSD: Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura la functia de presedinte executiv al PSD, fara a avea insa sustinerea organizatiei sale/ Ecaterina Andronescu si-ar putea depune joi candidatura

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in guvernul Victor Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al partidului, functie ocupata in prezent de senatorul Niculae Badalau, cel care inca nu s-a decis daca va mai candida pentru inca un mandat. Pe de alta parte, Banicioiu a explicat pentru HotNews. ro ca nu are inca semnatura de sustinere din partea organizatiei din care face parte, PSD Iasi, criteriu care i s-a transmis ca este obligatoriu potrivit deciziei Comitetului Executiv national pentru a putea candida. Senatoarea Ecaterina Andronescu, care provine din organizatia PSD Bucuresti, este de asemenea in carti pentru aceasta functie, ea anuntand insa ca se va decide joi daca isi depunde candidatura.

Nicolae Banicioiu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD. Un alt fost ministru urmeaza sa intre in cursa

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministrul al Sanatatii in guvernul Ponta, si-a depus miercuri candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD in cadrul Congresului care a avea loc.

Nicolae Banicioiu candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD. Ce mesaj i-a transmis lui Liviu Dragnea

Social-democratul Nicolae Banicioiu, care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, a declarat vineri ca este un membru onest de partid, precizand ca spera sa fie sustinut de.

Congres PSD. Nicolae Banicioiu, primul candidat pentru functia de presedinte executiv. Ce mesaj are pentru colegii sai

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, candideaza pentru functia de presedinte executiv al PSD, acesta fiind primul social-democrat intrat in lupta pentru pozitia detinuta in prezent de Niculae Badalau.

Congres PSD. Banicioiu: Eu, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu candidam pentru functia de presedinte executiv

Deputatul Nicolae Banicioiu a declarat, joi, ca pentru functia de presedinte executiv al PSD si-au depus candidaturile trei persoane: el, Viorica Dancila si Ecaterina Andronescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3333 seconds )