Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ora 11.00. PSD alege un nou premier. Surse: trei nume pe lista scurta. Cine are cele mai mari sanse. Pe cine sustine Dragnea

Adevărul Adevărul,
Ora 11.00. PSD alege un nou premier. Surse: trei nume pe lista scurta. Cine are cele mai mari sanse. Pe cine sustine Dragnea

Comitetul Executiv al PSD se reuneste marti, de la ora 11:00, pentru a nominaliza un alt premier dupa ce Mihai Tudose a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului partidului. Surse din PSD au declarat pentru Adevarul c cele mai mari sanse pentru nominalizare le are ministrul Apararii, Mihai Fifor, unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Drganea. Alti candidati cu sanse sunt Lia Olguta Vasilescu si Ecaterina Andronescu. continuă pe Adevărul

Tomac (PMP): Bolsevicii si-au pierdut dreptul politic de a mai propune un nou premier

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, a declarat, marti, la Timisoara, ca partidul sau va participa la consultari la Palatul Cotroceni, unde va prezenta si o propunere de prim-ministru, in timp ce bolsevicii si-au pierdut dreptul politic de a mai propune un nou premier, relateaza News. ro.

Comitetul Executiv al PSD se intruneste astazi pentru a nominaliza un nou premier, dupa demisia lui Tudose

ACTUALIZARE 11:27 Paul Stanescu, intrebat daca va fi premier: Nu-mi doresc acest lucru si nu o sa se intample Vicepremierul Paul Stanescu a ajuns la sediul PSD, pentru sedinta CExN, el spunandu-le jurnalistilor ca nu isi doreste sa fie premier si, prin urmare, nici nu se va intampla acest lucru. --------- Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi, de la ora 11:00, pentru a nominaliza un alt premier dupa ce Mihai Tudose a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului partidului.

DECIZIA a fost luata. Tabara Dragnea a hotarat sa... Cine va fi de maine PREMIER (SURSE)

Sedinta Comitetului Executiv National CEx) al PSD de luni de la ora 16. 00 este una extrem de importanta, atat pentru soarta partidului, cat si pentru cea a actualului Guvern. Dupa toate.

Comitetul Executiv al PSD se intruneste marti pentru a nominaliza un nou premier dupa demisia lui Tudose

Comitetul Executiv al PSD se reuneste marti, de la ora 11:00, pentru a nominaliza un alt premier dupa ce Mihai Tudose a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului partidului. in aceeasi sedinta ar urma sa fie facuta si o evaluare a ministrilor pentru a se decide cine va ramane in viitorul Cabinet.

Comitetul Executiv al PSD se intruneste astazi pentru a nominaliza un nou premier, dupa demisia lui Tudose

Comitetul Executiv al PSD se reuneste astazi, de la ora 11:00, pentru a nominaliza un alt premier dupa ce Mihai Tudose a demisionat ca urmare a retragerii sprijinului partidului.

Programul consultarilor de miercuri de la Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier

Administratia Prezidentiala a anuntat marti programul consultarilor de miercuri, de la Cotroceni, dintre seful statului si reprezentantii partidelor parlamentare, pentru desemnarea noului premier. Consultarile vor incepe la ora 12:00, iar rerezentantii partidelor vor intra la Cotroceni in urmatoarea ordine: PSD-ALDE, PNL, USR, PMP, UDMR, grupul minoritatilor nationale.

DECIZIA a fost luata. Tabara Dragnea a hotarat sa... Cine va fi de luni PREMIER (SURSE)

UPDATE: Numarul doi din PSD, Niculae Badalau, a vorbit si el despre posibilitatea retragerii sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose in sedinta Comitetului Executiv National al PSD de.

Comitetul Executiv al PSD s-a intrunit astazi pentru a nominaliza un nou premier, dupa demisia lui Tudose

ACTUALIZARE 11:52 Olguta Vasilescu, inaintea sedintei CEx: Eu si doamna Firea am spus ca nu ne dorim functia de premier Lia Olguta Vasilescu a declarat, astazi, la sosirea la sediul PSD, ca ea si Gabriela Firea au spus ca nu isi doresc functia de premier si si-a exprimat convingerea ca nu va fi nicio problema ca ea sa fie ministru al Muncii si in viitorul Cabinet. --------- *ACTUALIZARE 11:27 Paul Stanescu, intrebat daca va fi premier: Nu-mi doresc acest lucru si nu o sa se intample.

Tudose a demisionat: PSD, o noua sedinta CEx, marti, pentru nominalizarea unui nou premier

La sase luni si jumatate de la caderea cabinetului Grindeanu, Romania este din noua fara Guvern. Mihai Tudose si-a prezentat demisia luni seara dupa ce in sedinta CEx a PSD s-a votat retragerea sp.

Presedintele Romaniei cheama partidele la consultari pentru desemnarea unui nou premier

Presedinele Romaniei, Klaus Iohannis, a trimis o scrisoare partidelor politice prin care ii invita pe liderii acestora la consultari in vederea desemnarii unui candidat pentru functia de premier, se arata intr-un comunicat prezentat astazi de Administratia Prezidentiala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )