Libnet.ro
UNICEF

22:00

Planul PNL pentru declansarea alegerilor anticipate. Liberalii dispusi sa sacrifice alegerea primarilor in doua tururi in favoarea anticipatelor

Hotnews Hotnews,
 Planul PNL pentru declansarea alegerilor anticipate. Liberalii dispusi sa sacrifice alegerea primarilor in doua tururi in favoarea anticipatelor

Conducerea PNL a discutat, luni, strategia pentru declansarea alegerilor anticipate. Surse liberale au declarat pentru HotNews. ro ca Guvernul Orban intentioneaza sa-si angajeze raspunderea in Parlament pe alegerea primariilor in doua tururi, fapt care ar crea probleme social democratiilor. De altfel, miza acestei angajari are ca scop fortarea PSD de a depune motiune de cenzura si a pica in Parlament actualul Guvern deschizand astfel drumul pentru declansarea alegerilor anticipate. continuă pe Hotnews

Planul PNL pentru declansarea alegerilor anticipate

Conducerea PNL a discutat, luni, strategia pentru declansarea alegerilor anticipate.

PNL incepe sa-l infrunte pe Klaus Iohannis. Lider al partidului: Este exclus ca Orban sa demisioneze!

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a declarat, luni, ca planul liberalilor pentru declansarea alegerilor anticipate exclude varianta ca premierul Ludovic Orban sa demisioneze din functie.

Cele doua conditii de la care PMP nu abdica pentru sustinerea alegerilor anticipate. Tomac: Romania are nevoie de un restart real

Partidul Miscarea Populara PMP) va sustine alegerile anticipate doar daca se va reveni la alegerea primarilor in doua tururi si daca numarul parlamentarilor va fi redus la 300, a precizat presedintele PMP, Eug.

Surse: Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Conducerea liberala va convoca, la inceputul lui februarie, Consiliul National al formatiunii, care reuneste toti parlamentarii, sefii de organizatii, primarii si alesii locali, pentru a decide strategia pentru viitoarele alegeri, pana atunci fiind stabilita si calea de urmat pentru adoptarea legii privind alegerea primarilor in doua tururi, sustin surse politice pentru Adevarul.

Basescu, despre anticipate: Costurile acestei fantezii politice vor fi platite de populatie Mi s-ar parea ridicol ca un partid de dreapta sa faca exact ce l-a dus capul pe Dragnea (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu intelege ratiunile pentru care PNL vrea declansarea alegerilor anticipate parlamentare, caci un astfel de proces are loc doar atunci cind exista un scop, or scopul .

Marcel Ciolacu: Alegerile anticipate sunt o optiune. Acest guvern nu functioneaza si el trebuie indepartat

Liderul Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, spune ca demisia lui Ludovic Orban pentru declansarea alegerilor anticipate e o miscare care ar arunca Romania intr-o noua criza politica. Cu toate acestea, alegerile anticipate reprezinta o optiune buna pentru tara fiindca acest guvern nu functioneaza si el trebuie indepartat, a spus presedintele interimar al PSD.

Dan Voiculescu, analiza pe tema alegerilor anticipate. Cine castiga si cine pierde?

PNL si PSD vor fi partidele cele mai avantajate in cazul in care s-ar organiza algeri parlamentare anticipate in acelasi timp cu localele. Liberalii ar putea spera chiar la un scor de 45%, iar perdantul va fi tocmai formatiunea care a sustinut cel mai mult anticipatele, adica USR. Este concluzia profesorului Dan Voiculescu. Acesta a facut pe blog-ul sau o radiografie a situatiei politice actuale.

Procedura pentru organizarea alegerilor anticipate. Cum le poate convoca PNL Pot fi ele organizate in aceleasi timp cu alegerile locale?

In urma consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban a anuntat ca s-a luat decizia ca varianta cea mai buna pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Aceasta decizie a fost.

Lia Olguta Vasilescu, despre anticipate: Liberalii nu vor sa isi asume masuri nepopulare inainte de alegeri si atunci au gasit acest lucru

Lia Olguta Vasilescu, deputat PSD si fost ministru al Muncii, a spus ca adevaratul motiv pentru care liberalii isi doresc alegeri anticipate inainte de luna septembrie este ca nu vor sa isi asume masuri nepopulare inainte de scrutinul parlamentar.

Dupa alegerile anticipate, liberalii vor lua masuri nepopulare, avertizeaza Lia Olguta Vasilescu

Lia Olguta Vasilescu PSD) sustine ca liberalii solicita alegeri anticipate inainte de luna septembr.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )