Libnet.ro
UNICEF

22:01

PNL pregateste o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. Se desavarseste genocidul la adresa economiei Romaniei

Adevărul Adevărul,
PNL pregateste o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. Se desavarseste genocidul la adresa economiei Romaniei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri, inceperea pregatirilor pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Tudose, dupa ce acesta a adoptat masurile care fac parte din revolutia fiscala a programului PSD, au precizat surse politice pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

PNL pregateste o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. E un genocid la adresa economiei Romaniei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, miercuri, inceperea pregatirilor pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Tudose, dupa ce acesta a adoptat masurile care fac parte din revolutia fiscala a programului PSD, au precizat surse politice pentru Adevarul.

PNL depune motiune de cenzura impotriva guvernului

PNL va incepe saptamana viitoare demersurile pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose, a anuntat miercuri presedintele PNL Ludovic Orban.

Motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. PNL a anuntat ca va face uz de toate posibilitatile pentru a opri masurile fiscale ale PSD-ALDE

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul sau va incepe procedurile parlamentare pentru a depune motiune de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose. Acest anunt vine la mai.

Motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose. PNL a anuntat ca va face uz de toate posibilitatile pentru a opri masurile fiscale ale PSD-ALDE (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat ca partidul sau va incepe procedurile parlamentare pentru a depune motiune de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose. Acest anunt vine la mai.

PNL va initia motiunea de cenzura impotriva Guvernului Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban a declarat ca partidul va initia si depune o motiune de cenzura la adresa Guvernului Mihai Tudose. El a invocat, intre altele, calamitatea fiscal - bugetara.

PNL anunta motiune de cenzura la adresa Guvernului Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat miercuri ca va propune Biroului Politic al PNL initierea si depunerea unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului Mihai Tudose. El a invocat, intre.

Romania in bezna. PSD fura curent: Liberalii vor depune o motiune simpla impotriva ministrului Energiei

Opozitia a pregatit o noua motiune simpla impotriva unui membru al Guvernului Tudose. Liberalii vor depune marti, la Camera Deputatilor, o motiunea intitulata Romania in bezna.

Cozmin Gusa, despre protestele impotriva Guvernului Tudose: Daca PSD nu invata din aceste lectii de rusinare publica, va fi dezastru

Consultantul politic Cozmin Gusa sustine ca va fi dezastru daca social-democratii nu vor invata ceva din lectia de rusinare pe care le-o dau romanii iesiti in strada la proteste. De asemenea, acesta precizeaza ca la alegerile locale din Deva nu s-a inregistrat o victorie a candidatului liberal, ci un vot de blam primit de Dragnea.

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada: Se anunta noi proteste miercuri seara. Oamenii vor sa arunce hartie igienica inspre Palatul Victoria

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada. Dupa ce cateva sute de oameni au protestat miercuri in fata Palatului Victoria chiar in timp ce Executivul.

EXCLUSIV. Ce acuzatii i se aduc ministrului Energiei, Toma Petcu, in motiunea pe care PNL o va depune impotriva sa

Partidul National Liberal va depune maine o motiune simpla impotriva ministrului Energiei, Toma Petcu, pe care il acuza de degradarea accentuata a sectorului energetic romanesc. Surse din domeniu au prezentat pentru Romania libera care sunt principalele puncte din motiunea intitulata Romania in Bezna! PSD fura curent!!.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )