Libnet.ro
UNICEF

19:00

Premierul Viorica Dancila va merge marti la Cotroceni. Ce mesaj i-a transmis presedintelui Iohannis

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila va merge marti la Cotroceni. Ce mesaj i-a transmis presedintelui Iohannis

Premierul Viorica Dancila va da curs invitatiei presedintelui Klaus Iohannis de a avea marti, la Palatul Cotroceni, consultari pe teme de politica externa, au confirmat pentru Agerpres surse. continuă pe Antena3

Cum arata semintele pe care premierul Viorica Dancila i le-a facut cadou Papei Francisc FOTO

Premierul Viorica Dancila a oferit mai multe cadouri Suveranului Pontif, printre care un stilou personalizat - inscriptionat cu numele Papei Francisc - seminte de legume si plante din soiuri traditionale.

Premierul Viorica Dancila, dupa intalnirea cu Papa Francisc: Am avut emotii foarte mari din prima clipa

Premierul Viorica Dancila se afla intr-o vizita de trei zile la Vatican. Dupa intrevederea cu Papa Francisc, liderul Executivului i-a acordat un scurt interviu corespondentului Antena 3 Mirela.

Melescanu merge marti al Cotroceni, dupa ce Iohannis a cerut explicatii privind blocarea declaratiei UE

Teodor Melescanu va merge marti la Palatul Cotroceni, potrivit programului de pe pagina de internet a Administratiei Prezidentiale. intrevederea vine dupa ce, in weekend, presedintele a spus ca il va chema pe ministrul de externe sa explice blocarea documentului UE privind mutarea ambasadei SUA la Ierusalim.

Viorica Dancila raspunde la convocarea facuta de Klaus Iohannis. Premierul, fata in fata cu presedintele, la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila a confirmat, luni, pentru Mediafax ca va onora invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a discuta probleme de politica externa, marti, la Palatul Cotroceni. Este vorba despre.

Papa Francisc a primit de la Viorica Dancila un stilou din lemn, seminte de legume din soiuri romnesti si un puiet de mar

Premierul Viorica Dancila a oferit mai multe cadouri Suveranului Pontif, printre care un stilou personalizat - inscriptionat cu numele Papei Francisc - modelul Poenari Majestic Blackwood, confectionat, manual, din lemn, in Romania, la atelierele din Suceava, informeaza Guvernul. in schimb, Viorica Dancila a primit de la Papa Francisc trei carti, o medalie din bronz oficiala, dedicata celui de-al V-lea an al Pontificatului Sanctitatii Sale Papa Francisc si o placa sculptata in bronz realizata de artistul Guido Veroi, exprimand un mesaj de pace, solidaritate si justitie sociala.

Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni pentru consultari. Invitatie adresata de catre Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, Prim-ministrului Romaniei,.

Carmen Iohannis, Viorica Dancila si Daciana Ponta, la Vatican. Tinutele vestimentare adoptate la intalnirea cu Papa Francisc (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a fost primita, vineri, in audienta la Vatican. Aceasta a fost insotita de sotul sau, Cristinel Dancila, la intalnirea cu Suveranul Pontif. Dancila nu este insa prima.

Viorica Dancila, primita la Vatican de Papa Francisc (FOTO)

Premierul Viorica Dancila si-a inceput vineri vizita la Vatican, cu o intalnire cu Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc, informeaza Biroul de presa al Guvernului. Dancila a fost primita la.

Viorica Dancila se simte amenintata de presedintele Iohannis

Premierul Viorica Dancila considera ca ultimele declaratii facute de presedintele Klaus Iohannis la adresa sa sunt amenintari. Luati si dumneavoastra declaratiile domnului presedinte si o.

Viorica Dancila a vorbit romgleza cu Papa Francisc: Sfintia voastra, I am very glad for this opportunity. Guvernul a publicat imagini video fara sonor VIDEO

Potrivit unor imagini video publicate de site-ul Romereports. com, premierul Viorica Dancila l-a salutat pe Papa Francisc intr-o combinatie de romana si engleza, spunandu-i: Sfintia Voastra, I am very glad for this opportunity sunt foarte bucuroasa pentru aceasta oportunitate). in engleza, formula de adresare este Your Holiness Sfintia Voastra). Guvernul roman a publicat pe site imagini fara sonor de la intalnirea premierului cu Papa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )