Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD, acuzat ca trage de timp. Scenariul in care noul Guvern ar putea fi instalat abia dupa prezidentiale. Ce rol joaca Paul Stanescu

Antena3 Antena3,
PSD, acuzat ca trage de timp. Scenariul in care noul Guvern ar putea fi instalat abia dupa prezidentiale. Ce rol joaca Paul Stanescu

Parlamentarii PSD vor boicota sedinta de plen cu scopul de a impinge investirea Guvernului Orban abia dupa alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Scopul: PSD incearca sa arate ca. continuă pe Antena3

Culise. Ce plan are Iohannis daca Orban va fi respins de Parlament. Partidele care voteaza noul guvern

In cazul in care Ludovic Orban va fi respins in Parlament, presedintele Klaus Iohannis il va propune a doua oara tot pe liderul PNL pentru formarea Guvernului, sustin surse politice pentru Adevarul. Astfel, PSD si ProRomania, partidele care se opun PNL, fie vor vota investirea noului guvern, fie se va ajunge la alegeri anticipate. Pe de alta parte, Ludovic Orban crede ca va trece din prima. PSD va trage de timp.

Ludovic Orban, prima declaratie in calitate de premier desemnat. Masura urgenta pe care o va lua noul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial desemnarea noului premier al Romaniei. Seful statului l-a numit in functie pe liderul PNL Ludovic Orban, care a preluat mandatul de la Viorica Dancila. Presedintele PSD a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Ludovic Orban a anuntat masurile care vor fi luate de noul Guvern .

Ce va face noul guvern cu pensiile si salariile romanilor

Pana la finalul anului noul Guvern trebuie sa decida daca va creste salariul minim pe economie. Vor urma negocieri cu patronatele si sindicatele. Cei din coalitia PSD- ALDE promiteau, prin programul lor.

Pro Romania pune conditii pentru a sustine noul Guvern. Tutuianu: Nu suntem dispusi sa trecem peste lucruri care tin de optiunile noastre politice si ideologice

Vicepresedintele PRO Romania, Adrian Tutuianu, a declarat, marti, la RFI ca partidul din care face parte pune o serie de conditii pentru a sustine noul guvern. Este vorba despre taierea de pensii si.

Dancila ameninta noul guvern, fara sa stie care e: ce isi doreste de la Iohannis

Dupa ce a pierdut fotoliul de premier, Viorica Dancila se afla in plina campanie electorala pentru prezidentiale. Din acest motiv, incearca in continuare sa faca valuri in presa, chiar daca declaratiile ei nu sunt neaparat fondate. Presedintele Iohannis nu a propus inca un nou premier si nici nu se stie exact cineva va forma noul .

Tariceanu impune PNL-ului 12 conditii pentru a vota noul Guvern

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a spus, la finalul discutiilor cu premierul desemnat Ludovic Orban, ca partidul sau are 12 conditii pentru a vota noul guvern si ca va hotari saptamana viitoare ce va face.

VIORICA DANCILA: Sper ca noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor

Premierul demis Viorica Dancila si-a exprimat speranta, miercuri, ca noul noul Guvern sa duca mai departe proiectele destinate salvarii oamenilor, adaugand ca, in perioada mandatului sau, au fost luate o serie de masuri, intre care imbunatatirea sistemului national de apeluri de urgenta 112.

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Au falimentat Opozitia

Viorica Dancila, personaj pentru multi amuzant, si PSD, entitate care a cazut in post, un ultim tun inaintea numirii noului Guvern. Sunt 2 si singuri si au falimentat Opozitia. Viorica Dancila si PSD, un ultim tun inainte numirii noului Guvern A fost odata un oras in care locuitorii se imparteau in printi si cersetori. intre .

Cum va arata noul GUVERN PNL. Liberalii vor cel mult 16 ministere, iar acum sunt 24

In eventualitatea unui Guvern PNL, prim-ministru ar urma sa fie Ludovic Orban. Pentru structura noului guvern, PNL ia in calcul comasarea mai multor ministere. Astfel, surse liberale au declarat ca la Ministerul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )