Libnet.ro
UNICEF

08:00

PSD i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose. Premierul si-a depus demisia in fata CEx LIVE TEXT si VIDEO

Antena3 Antena3,
PSD i-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose. Premierul si-a depus demisia in fata CEx LIVE TEXT si VIDEO

13: Mihai Tudose si-a prezentat demisia in CEx. Vicepremierul Paul Stanescu va prelua conducerea interimara a Executivului. 07:CEx a decis retragerea sprijinului politic pentru Mihai. continuă pe Antena3

Surse: Tudose ar urma sa demisioneze daca PSD ii retrage sprijinul politic

Premierul Mihai Tudose ar fi decis sa-si dea demisia daca PSD ii va retrage sprijinul politic la sedinta Comitetului Executiv National de luni, informeaza HotNews, care citeaza mai multe surse din.

Surse: Tudose ar urma sa demisioneze daca PSD ii retrage sprijinul politic

Premierul Mihai Tudose ar fi decis sa-si dea demisia daca PSD ii va retrage sprijinul politic la sedinta Comitetului Executiv National de luni, informeaza HotNews, care citeaza mai multe surse din.

Surse: 30 de presedinti de organizatii PSD au semnat pentru retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose

30 de organizatii judetene ale PSD, dintre care mai mult de jumatate presedinti interimari, au semnat luni la pranz in biroul lui Liviu Dragnea o cerere pentru retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse din partid. Dragnea le-ar fi cerut imperativ celor 30 de presedinti de organizatii sa semneze declaratia. Alte surse din partid au declarat pentru HotNews. ro ca daca ii va fi retras sprijinul politic al PSD la sedinta Comitetului Executiv de azi, Tudose va demisiona.

SURSE Premierul Tudose ar urma sa demisioneze daca PSD ii retrage sprijinul politic

Premierul Mihai Tudose ar fi decis plece din fruntea Guvernului daca PSD ii retrage sprijinul politic la sedinta Comitetului Executiv din aceasta dupa-amiaza, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din partid. Potrivit acestora, Tudose nu doreste sa repete experienta lui Sorin Grindeanu. Liviu Dragnea n-ar avea insa certitudinea ca presedintele Klaus Iohannis va numi premier tot de la PSD daca Tudose va demisiona, avand in vedere ca ar fi al doilea guvern PSD esuat intr-un an.

Buzoianul Marcel Ciolacu renunta la functia de vicepremier, dupa demisia lui Mihai Tudose

Sustinator declarat al lui Mihai Tudose, buzoianul Marcel Ciolacu a ales demisia de onoare dupa sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD, in care i-a fost retras sprjinul politic premierului. Mihai Tudose a anuntat ca va demisiona, dar ca nu va asigura interimatul.

Mihai Tudose confirma demisia din functia de premier: Plec cu fruntea sus / Nu voi asigura interimatul/ PSD isi da jos al doilea guvern intr-un an de zile

Premierul Mihai Tudose a declarat luni seara, la finalul sedintei conducerii PSD, ca pleaca cu fruntea sus dar a precizat ca nu va asigura interimatul in fruntea Guvernului. Liviu Dragnea a declarat ca el nu va face marti nicio propunere de premier si ca lasa nominalizarea in sarcina partidului. PSD isi da jos al doilea guvern in doar un an si unsprezece zile de guvernare.

Mihai Tudose la sosirea la sedinta CEx: Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni / M-am referit la mandatele autoritatilor

Premierul Mihai Tudose a afirmat, luni, la sosirea la sediul PSD, pentru sedinta CEx al partidului, ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele. In ceea ce priveste declaratiile sale de saptamana trecuta, Tudose a declarat ca Imi mentin foarte clar pozitia ca roman. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Despre asta a fost vorba, nu de spanzurat oameni.

Mihai Tudose confirma demisia din functia de premier: Plec cu fruntea sus / Nu voi asigura interimatul

Premierul Mihai Tudose a declarat luni seara, la finalul sedintei conducerii PSD, ca pleaca cu fruntea sus dar a precizat ca nu va asigura interimatul in fruntea Guvernului.

Mihai Tudose: Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele

Premierul Mihai Tudose nu a facut declaratii privind conflictul sau cu Liviu Dragnea la sosirea la sedinta CEx, el limitandu-se sa spuna ca Prima zi la Palatul Victoriei este prima din ultimele.

Dragnea, dupa demisia lui Tudose: Concluzia generala a fost ca nu se mai poate continua asa. Se pare ca eu am mana foarte proasta. Nu voi mai face nicio propunere (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National ca i s-a retras sprijinul politic lui Mihai Tudose pentru ca se ajunsese la o stare conflictuala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )