Libnet.ro
UNICEF

05:30

Scenariu-soc: Ce va anunta Liviu Dragnea duminica seara

Antena3 Antena3,
Scenariu-soc: Ce va anunta Liviu Dragnea duminica seara

Liviu Dragnea va face un anunt cu privire la candidatul PSD la alegerile prezidentiale, duminica seara, dupa ce se va inchide votul pentru alegerile europarlamentare. Surse politice infirma faptul ca liderul PSD. continuă pe Antena3

Digi24: Cristian Tudor Popescu a demascat planul lui Liviu Dragnea din seara alegerilor

Liviu Dragnea isi va lansa sigur candidatura la alegerile prezidentiale, duminica seara, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24. Gazetarul a explicat si ce va face de fapt liderul PSD in seara alegerilor si a doua zi, cand isi poate afla sentinta.

Dragnea: Duminica seara anuntam candidatul la prezidentiale. Trebuie facute toate eforturile ca Iohannis sa plece de la Cotroceni

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu la Adevarul Live, faptul ca duminica seara, dupa terminarea alegerilor europarlamentare, partidul pe care il conduce va anunta candidatul la prezidentiale.

CTP, despre planul lui Liviu Dragnea din seara alegerilor: Este aproape indiscutabil ca isi va lansa candidatura la presedintie

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat la Digi24 ca Liviu Dragnea isi va lansa sigur candidatura la alegerile prezidentiale, duminica seara, 26 mai.

Dragnea, intrebat daca va candida la presedintie: PSD va anunta candidatul chiar duminica, in seara alegerilor europarlamentare

Liviu Dragnea a declarat marti ca PSD va anunta candidatul partidului pentru prezidentiale chiar duminica, in seara alegerilor europarlamentare.

Klaus Iohannis: Liviu Dragnea nu anunta mare branza duminica, doar ca a pierdut alegerile (VIDEO)

Klaus iohannis a declarat, miercuri, intr-o conferinta la Palatul Cotroceni, ca Liviu Dragnea va anunta, cel mult, duminica seara, ca PSD pierdut alegerile, nicidecum ca va participa la.

Dragnea sustine ca anuntul sau privind alegerile prezidentiale a fost interpretat: Am vazut foarte multe comentarii. Sunt proaste / Sa nu va asteptati la un anunt spectaculos duminica seara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca anuntul sau privind alegerile prezidentiale a fost interpretat, ca a vazut foarte multe comentarii proaste si ca opteaza in continuare pentru un candidat comun PSD-ALDE. El le-a mai spus jurnalistilor sa nu se astepte ca anuntul pe care il va face duminica seara pe aceasta tema sa fie spectaculos.

Dragnea nu exclude candidatura la prezidentiale: Dupa alegeri, chiar duminica seara, facem anuntul

Liviu Dragnea a declarat ca duminica seara, chiar dupa incheierea alegerilor europarlamentare, va face un anunt cu privire la o eventuala candidatura a sa la prezidentiale. Dupa alegeri. Chiar duminica.

Dragnea, despre anuntul privind candidatura la prezidentiale: Nu va asteptati la ceva spectaculos duminica seara

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri ca in continuare sustine ca alianta PSD-ALDE sa aiba un candidat comun la Presedintie si crede ca se va ajunge la acest rezultat, asa ca duminica seara, cand a spus ca va face un anunt pe aceasta tema, nu trebuie asteptat ceva spectaculos.

Carmen Avram ii da peste cap planurile lui Liviu Dragnea: Cred ca duminica isi anunta candidatura la presedintie

Carmen Avram, candidata PSD la alegerile europarlamentare, da de inteles ca ar cunoaste planul lui Liviu Dragnea. Fosta jurnalista e de parere ca liderul PSD isi va anunta duminica, in ziua alegerilor, candidatura la europarlamentare. Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va anunta duminica, chiar dupa inchiderea urnelor, candidatul partidului la prezidentiale. N-ar fi exclus [] .

Radu Banciu: Liviu Dragnea este seful partidului. Sigur ca va candida la Presedintia Romaniei. Doar justitia il poate opri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, va anunta ce decizie a luat in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )