Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sedinta a conducerii PSD, luni, la ora 14,00 / Pe ordinea de zi: refuzul lui Iohannis de a semna revocarea ministrilor

Hotnews Hotnews,
 Sedinta a conducerii PSD, luni, la ora 14,00 / Pe ordinea de zi: refuzul lui Iohannis de a semna revocarea ministrilor

Conducerea social-democratilor se reuneste luni, de la ora 14,00, in Comitetul Executiv Central, pe ordinea de zi figurand refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a semna decretele de revocare din functie a doi ministri, au declarat pentru HotNews. ro surse din PSD. continuă pe Hotnews

LIVE Dunarea Calarasi - Astra Giurgiu (14:00)

Etapa a 18-a din Liga 1 Betano continua, joi, cu meciul Dunarea Calarasi - Astra Giurgiu live text in aceasta pagina de la ora 14:00.

LIVE Dunarea Calarasi - Astra Giurgiu 0-2

Etapa a 18-a din Liga 1 Betano continua, joi, cu meciul Dunarea Calarasi - Astra Giurgiu live text in aceasta pagina de la ora 14:00.

Asa am trait Dunarea Calarasi - Astra Giurgiu 1-2

Etapa a 18-a din Liga 1 Betano a continuat, joi, cu meciul Dunarea Calarasi - Astra Giurgiu live text in aceasta pagina de la ora 14:00.

Suferi de sindromul canalului carpian sau sciatica? Electromiografia poate ajuta la diagnosticare. Patricia Toboc, medic specialist neurolog, discuta online cu cititorii despre electromiografie, miercuri, ora 11:00

Ce este electromiografia si cand se recomanda? Ce afectiuni se pot depista si diagnostica cu ajutorul electromiografiei si cum se realizeaza? Patricia Toboc, medic specialist neurolog, va raspunde la intrebari despre electromiografie, miercuri, ora 11:00.

[P] Ce este micro-factoring-ul si cui se adreseaza? Elisa Rusu, CEO si Co-fondator al Instant Factoring, va discuta online cu cititorii, miercuri de la ora 12.00

Ce este Instant Factoring-ul, cui i se adreseaza si ce produse de micro-finantare online ofera? Cum a aparut acest serviciu si ce costuri presupune pentru client platforma Instant Factoring? Despre toate acestea va discuta Elisa Rusu, CEO si Co-Fondator al Instant Factoring, miercuri incepand cu ora 12.

Ministrul Apararii, Gabriel Les, totul despre controversata achizitie a corvetelor, luni, de la ora 21.00, la emisiunea Dosar de politician

In exclusivitate, ministrul Apararii, Gabriel Les, va comenta, luni, la emisiunea Dosar de politician de pe B1 TV dedesubturile licitatiilor pentru achizitia de corvete pentru dotarea Fortelor Navale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )