Libnet.ro
UNICEF

13:00

Surpriza! Cine va coordona campania Vioricai Dancila la prezidentiale in locul lui Mihai Fifor

Adevărul Adevărul,
Surpriza! Cine va coordona campania Vioricai Dancila la prezidentiale in locul lui Mihai Fifor

Liderul PSD Dolj, Lia Olguta Vasilescu, va coordona campania electorala a Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Olguta Vasilescu l-a inlocuit pe Mihai Fifor, mazilit de liderii PSD, dupa ce Guvernul Dancila a fost trantit prin motiune de cenzura. continuă pe Adevărul

Reportaj si VIDEO. Cum a fost la lansarea candidaturii la prezidentiale a Vioricai Dancila

La Romexpo s-a jucat astazi ultimul episod din farsa facuta Romaniei de Liviu Dragnea, inceputa in urma cu doi ani. Dupa ce a fost data jos din functia de premier, Viorica Dancila a devenit oficial candidatul PSD la presedintie, in cadrul unei manifestari departe totusi de cele cu care eram obisnuiti. Probabil ca stiu pesedistii de ce.

Florin Citu: Teodorovici vrea sa transfere de la bugetpeste 3 miliarde de lei pentru campania Vioricai Dancila

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, vrea sa transfere de la buget, prin contracte pentru firmele PSD, peste 3 miliarde de lei pentru campania Vioricai Dancila, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, .

Lia Olguta Vasilescu va conduce campania Vioricai Dancila pentru prezidentiale. Sefa PSD: Ne asumam un scor care sa ne permita intrarea in turul doi si castigarea alegerilor

Lia Olguta Vasilescu va conduce campania electorala a Vioricai Dancila pentru alegerile prezidentiale. Anuntul a fost facut luni seara de sefa PSD, care a precizat ca, potrivit sondajelor interne ale.

GABRIELA FIREA, LA LANSAREA CANDIDATURII VIORICAI DANCILA: Nu fiti tristi! Ce nu te doboara te intareste

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, le-a spus, sambata, participantilor la lansarea candidaturii Vioricai Dancila la alegerile prezidentiale, sa nu fie tristi. Ce nu te doboara te intareste, a afirmat ea.

Gabriela Firea, discurs cu citate din generalul chinez Sun Tzu si selfie cu Olguta Vasilescu, la lansarea candidaturii Vioricai Dancila

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost prima care li s-a adresat pesedistilor la evenimentul de lansare a candidaturii Vioricai Dancila la prezidentiale, i-a indemnat sa nu fie tristi ca a cazut Guvernul si l-a citat pe generalul chinez Sun Tzu. La finalul discursurilor, dominate de atacuri la adresa lui Klaus Iohannis, Firea si-a facut un selfie alaturi de Olguta Vasilescu.

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput: candidatii oficiali si programul de vot al romanilor din Diaspora

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - romanii din diaspora pot vota la urna pe parcursul a trei zile sau prin corespondenta, noteaza Agerpres.

A inceput Campania pentru alegerile prezidentiale. Romanii din Diaspora vor vota timp de trei zile

Campania pentru alegerile prezidentiale a inceput sambata, cu 14 candidati la functia de sef al statului si cu noi masuri - romanii din diaspora pot vota la urna pe parcursul a trei zile sau prin.

Trafic rutier restrictionat intr-o zona centrala din Constanta, cu o zi inaintea unei intalniri electorale a Vioricai Dancila

Traficul rutier in zona Casei de Cultura din Constanta va fi restrictionat incepand de miercuri dupa-amiaza, in conditiile in care in urmatoarea zi, joi, de la ora 18. 30, la sediul respectivei institutii va avea loc o intrunire electorala a candidatului PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a informat marti administratia locala, potrivit Agerpres.

VIDEO Un nou atac politic al Vioricai Dancila de la masa Guvernului. Somatii pentru candidatul Iohannis si pentru galagiosii lideri ai PNL

Premierul demis Viorica Dancila a lansat luni un nou atac politic de la masa Guvernului, la inceputul sedintei Executivului sau ramas interimar. Ea i-a somat pe candidatul Iohannis si pe galagiosii lideri ai PNL sa abandoneze discursul urii si al jignirilor la adresa cetatenilor si sa se concentreze pe creionarea unui program de guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )