Libnet.ro
UNICEF

13:15

Surse: Guvernul Orban vrea dezbaterea bugetului de sarbatori. in ce zi ar putea fi dat votul final

Adevărul Adevărul,
Surse: Guvernul Orban vrea dezbaterea bugetului de sarbatori. in ce zi ar putea fi dat votul final

Conducerea PNL a discutat despre calendarul privind proiectul de buget, Ludovic Orban anuntand ca dezaterea acestuia va avea loc intre Carciun si Anul Nou, potrivit unor surse politice. continuă pe Adevărul

Surse: Guvernul Orban ia in calcul sa-si angajeze raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, ca sa forteze anticipatele

Guvernul Orban ia in calcul sa-si angajeze raspunderea in Parlament pentru alegereaprimarilor in doua tururi, constient fiind ca asta ar putea duce la demiterea sa prin motiune de cenzura si, implicit,.

Surse. PSD depune motiune de cenzura daca Guvernul Orban impune alegeri in doua tururi pentru primari. UDMR, de partea PSD

PSD va depune motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban va schimba legea electorala prin ordonanta de urgenta sau angajarea raspunderii, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se teme ca mai multi primari PSD vor migra la PNL in cazul in care vor fi alegeri in doua tururi, pentru ca si-ar pierde mandatul, ca urmare a aliantelor intre partidele de dreapta din turul doi.

Ce pile are Anamaria Prodan in Guvernul Orban. in ce functie a fost numit finul ei si unchiul acestuia

Anamaria Prodan are cu ce se mandri. Cunoscuta impresata are rude peste tot, asa ca nu este de departea cea mai cunoscuta din familia sa. Ce functii au finul si unchiul acesteia? Legatura dintre Anamaria Prodan si doi membrii din Executiuvl liberal Anamaria Prodan are rude care sunt implicate in diverse domenii. Daca multi prieteni, .

Barna ataca Guvernul Orban pe tema alegerilor locale in doua tururi: Mentinerea unui singur tur convine doar celor care se tem de voturi

Dan Barnascrie, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca Guvernul Orban ar fi trebuit sa-si asume raspunderea si pe legea pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, in conditiile in care.

Guvernul Orban se reuneste in sedinta

Guvernul Orban se reuneste, vineri, in sedinta, avand mai multe proiecte pe ordinea de zi. Printre acestea se numara un Memorandum privind Sectia speciala de investigare a infractiunilor din Justitie si decizia de asumare a raspunderii pentru abrogarea OUG 512019 pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul transportului de persoane, prin care transportului rutier de persoane interjudetean este eliminat din sfera serviciilor publice.

Orban vrea sa revina la masura care l-a ingropat pe Boc. Cumularea pensiei cu salariul ar putea fi interzisa!

Guvernul lui Ludovic Orban lucreaza la un proiect de lege care vine in defavoarea romanilor iesiti la pensie. Potrivit unor surse politice citate de Antena 3, liberalii vor sa interzicacumularea veniturilor.

UDMR nu vrea alegeri locale in doua tururi si AVERIZEAZA Guvernul Orban: ii vom infrunta

Liderul deputatilor UDMR, Korodi Attila, a declarat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce nu este de acord cu alegeri locale in doua tururi si avertizeaza ca acest lucru ar putea duce la caderea Guvernului.

UDMR nu vrea alegeri locale in doua tururi si AVERTIZEAZA Guvernul Orban: ii vom infrunta

Liderul deputatilor UDMR, Korodi Attila, a declarat, vineri, ca formatiunea pe care o conduce nu este de acord cu alegeri locale in doua tururi si avertizeaza ca acest lucru ar putea duce la caderea Guvernului.

Guvernul Orban, sedinta cruciala pe asumarea raspunderii

Conducerea PNL se reuneste, luni,sedinta saptamanala, in frunte cu Ludovic Orban. Liberalii decid daca isiasuma sau nu raspunderea pe mai multe pachete de legi. De asemenea, in urma cu cateva zile se discuta si asumarea raspunderii pe legea bugetului de stat, dar si asumara raspunderii in ceea ce priveste proiecte de Justitie, precum pensionarea anticipata a magistratilor, proiect care ar trebui schimbat cat mai repede, potrivit liberalilor.

Topul averilor in Guvernul Orban: Ion Stefan si Raluca Turcan, cei mai instariti. Ludovic Orban, cel mai sarac

Cei mai instariti ministri liberali sunt Ion Stefan Dezvoltare), Raluca Turcan vicepremier) si Virgil Popescu Economie). La polul opus se afla chiar premierul Ludovic Orban, care, pana sa ajunga la Palatul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )