Libnet.ro
UNICEF

17:30

Surse: Iohannis nu va accepta propunerea PSD de premier interimar

Antena3 Antena3,
Surse: Iohannis nu va accepta propunerea PSD de premier interimar

Lucrurile se complica la PSD. Surse politice spun ca presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu interimatul lui Paul Stanescu in fruntea Guvernului. Potrivit unor surse, Klaus Iohannis l-ar vrea pe. continuă pe Antena3

Iohannis respinge propunerea PSD de premier interimar. Planul presedintelui

Klaus Iohannis a respins propunerea de premier interimar a PSD, in persoana lui Paul Stanescu. Presedintele l-ar prefera pentru aceasta functie pe Mihai Fifor, pana acum Ministru al.

Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar peMihai Fifor. Aceasta situatie ma nemultumeste profund. E una care ma ingrijoreaza. La un an de la alegeri, avem deja doua.

Iohannis l-a desemnat premier interimar pe Mihai Fifor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier interimar peMihai Fifor. Aceasta situatie ma nemultumeste profund. E una care ma ingrijoreaza. La un an de la alegeri, avem deja doua.

Cine e Mihai Fifor. Iohannis l-a numit azi premier interimar, desi in 2015 l-a refuzat ca ministru al Transporturilor

Mihai Fifor, ministru al Apararii in Guvernul Tudose si presedinte al Consiliului National al PSD, este alegerea lui Klaus Iohannis pentru a fi premierul interimar pana la desemnarea si validarea unui nou sef al Guvernului.

RASTURNARE DE SITUATIE! Surse: Iohannis il va propune pe TUDOSE premier interimar

KlausIohannisa respins propunerea de premier interimar a PSD, in persoana lui Paul Stanescu. Mai multe surse politice sustin ca presedintele ar urma sa-l propuna pentru aceasta functie pe.

Surse: Klaus Iohannis ar urma sa respinga propunerea PSD ca Paul Stanescu sa fie premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa respinga, marti, propunerea PSD ca Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, sa fie premier interimar, au declarat pentru Hotnews. ro surse politice.

Sorin Rosca Stanescu, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Biografia acestei doamne este exceptionala

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, au declarat surse din partid. Ulterior, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, c?.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila ar fi propunerea PSD pentru functia de premier, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Dancila este europarlamentar si lider al femeilor social-democrate. Pozitiile sale publice de-a.

PROFIL Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: fosta profesoara in Videle, membru PSD Teleorman din 1996 si sefa organizatiei de femei a partidului

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are 54 de ani si este europarlamentar PSD din anul 2009. Dancila detine, din anul 2015, si functia de presedinte al Organizatiei Femeilor Social-Democrate. Viorica Dancila s-a nascut la 16 decembrie 1963 in Rosiorii de Vede si a devenit membru al Partidului Social Democrat in anul 1996, in organizatia PSD Teleorman, condusa ani la rand de Liviu Dragnea.

Secretele biografiei Vioricai Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, este la baza inginer la Institutul de Petrol si Gaze si are un masterat la SNSPA. in ce priveste activitatea sa profesionala, Dancila a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )