Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

SURSE Numele vehiculate in PSD pentru functia de premier in locul lui Tudose. Mihai Fifor, cea mai probabila varianta

Hotnews Hotnews,
 SURSE Numele vehiculate in PSD pentru functia de premier in locul lui Tudose. Mihai Fifor, cea mai probabila varianta

Cel mai vehiculat nume pentru functia de premier este Mihai Fifor, actualul ministru al apararii, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Considerat favorit, Fifor trece drept unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea. Potrivit surselor HotNews. ro, foarte probabil ca presedintele Klaus Iohannis va accepta o noua propunere facuta de PSD la functia de premier. PSD a sugerat ca seful statului ar putea fi suspendat daca va refuza propunerea. Ministrul muncii, Olguta Vasilescu, a precizat la TVR ca in partid nu s-a discutat despre suspendare, dar ca juristii partidului ar fi analizat aceasta varianta. continuă pe Hotnews

SURSE Numele vehiculate in PSD pentru functia de premier in locul lui Tudose

Cel mai vehiculat nume pentru functia de premier este Mihai Fifor, actualul ministru al apararii, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Considerat favorit, Fifor trece drept unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea. Potrivit surselor HotNews. ro, foarte probabil ca presedintele Klaus Iohannis va accepta o noua propunere facuta de PSD la functia de premier. PSD a sugerat ca seful statului ar putea fi suspendat daca va refuza propunerea. Ministrul muncii, Olguta Vasilescu, a precizat la TVR ca in partid nu s-a discutat despre suspendare, dar ca juristii partidului ar fi analizat aceasta varianta. UPDATE 11:45 Un alt nume care ar urma sa fie luat in calcul la sedinta PSD ar fi Viorica Dancila, europarlamentar PSD, o alta apropiata a lui Liviu Dragnea. Numele ei a fost vehiculat si dupa caderea guvernului Grindeanu. Dancila este din Videle Teleorman), a fost consilier judetean Teleorman, apoi presedinte al Organizatiei Judetene de Femei a PSD Teleorman. UPDATE 13:00 Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca in sedinta conducerii se discuta intens despre un vot pentru Viorica Dancila sau pentru Ecaterina Andronescu. 14 Potrivit Digi 24, Ecaterina Andronescu ar fi spus ca nu-si doreste functia de premier, fiind aplaudata de cei prezenti la sedinta .

PROFIL Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: fosta profesoara in Videle, membru PSD Teleorman din 1996 si sefa organizatiei de femei a partidului

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are 54 de ani si este europarlamentar PSD din anul 2009. Dancila detine, din anul 2015, si functia de presedinte al Organizatiei Femeilor Social-Democrate. Viorica Dancila s-a nascut la 16 decembrie 1963 in Rosiorii de Vede si a devenit membru al Partidului Social Democrat in anul 1996, in organizatia PSD Teleorman, condusa ani la rand de Liviu Dragnea.

Sorin Rosca Stanescu, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Biografia acestei doamne este exceptionala

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, au declarat surse din partid. Ulterior, ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat, dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD, c?.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila ar fi propunerea PSD pentru functia de premier, informeaza B1 TV, care citeaza mai multe surse. Dancila este europarlamentar si lider al femeilor social-democrate. Pozitiile sale publice de-a.

Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, a fost profesoara la un liceu din Videle timp de 8 ani si a intrat in PSD in 1996. In prezent, Dancila este europarlamentar si presedinta organizatiei Nationale de Femei a PSD, potrivit.

Secretele biografiei Vioricai Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, este la baza inginer la Institutul de Petrol si Gaze si are un masterat la SNSPA. in ce priveste activitatea sa profesionala, Dancila a fost.

Radu Tudor, despre propunerea PSD pentru functia de premier: Este un om extrem de apropiat lui Liviu Dragnea

Radu Tudor a vorbit despre propunerea PSD pentru functia de premier, spunand ca se asteapta sa ramana Viorica Dancila, deoarece din cei patru candidati, Fifor, Andronescu, Stanescu si.

Viorica Dancila, nominalizata de PSD pentru functia de premier

ACTUALIZARE 18:00 Viorica Dancila a sponsorizat PSD in perioada alegerilor europarlamentare 2014, cu peste 100. 000 de lei Viorica Dancila face parte din primii doi mari finantatori ai PSD din perioada alegerilor europarlamentare 2014, an in care a contribuit cu suma de 114. 402 lei, arata o investigatie a gherilaurbana. ro, in 2017. ------ * ACTUALIZARE 16:10 Dragnea: Am spus ca nu vom mai merge niciodata la Cotroceni in actualul mandat *ACTUALIZARE 14:45 Ioana Andreea Lambru, noul secretar general al Guvernului. *ACTUALIZARE 12:37 Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Fifor in functia de prim-ministru interimar. *ACTUALIZARE 10:47 Mihai Fifor, Claudiu Manda si Ecaterina Andronescu sunt numele vehiculate pentru preluarea functiei de premier. *ACTUALIZARE 07:05 Vicepremierul Marcel Ciolacu a demisionat si el: Ma voi intoarce cu fruntea sus in Parlament *ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia *Tudose a spus ca pleaca cu fruntea sus * Manda: CExN nou pentru propunerea de premier, astazi * Dragnea: La CExN, eu nu mai fac nicio propunere . Batalia de la varful conducerii PSD nu va zdruncina electoratul social-democrat, considera analistii politici consultati de ziarul BURSA. Acestia ne-au declarat: Cetatenii pro-PSD au primit bani in plus la pensii si salarii si sunt multumiti. Electoratul PSD nu are alta oferta. Acesta este si motivul pentru care cei de la conducerea PSD se bat intre ei pentru putere: sunt convinsi ca nu pot fi scosi din joc de alta formatiune politica. Avand legile electorale actuale, se poate conduce o tara cu 30% din voturile exprimate. Conducerea PSD poate sa faca toate aranjamentele pe care le doreste. PSD nu este structurat in vreun fel, nu exista alti lideri, alta echipa. Daca stapanesti bazinul electoral din judet, esti jupan si important in PSD, nimeni nu te poate inlocui.

Ce avere detine Viorica Dancila, propusa de PSD pentru functia de premier

A treia oara e cu noroc. Asta spera PSD acum ca au anuntat noua propunere pentru functia de premier, Viorica Dancila. Europarlamentarul PSD este o prezenta mai degraba discreta in partid. Aceasta se.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Conducerea PSD a votat-o, marti, in CEx, pe Viorica Dancila pentru functia de premier, potrivit Digi24 . Viorica Dancila este sefa organizatiei de femei din PSD si conduce grupul PSD din Parlamentul European.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )