Libnet.ro
UNICEF

06:15

Surse: Victor Ponta, vazut ca un piranha de catre social-democrati. Liderul PRO Romania aprinde fitilul intre PSD si PNL

Antena3 Antena3,
Surse: Victor Ponta, vazut ca un piranha de catre social-democrati. Liderul PRO Romania aprinde fitilul intre PSD si PNL

Guvernul sta pe un butoi de pulbere din cauza tensiunilor uriase din Coalitia de Guvernare. intr-o sedinta informala a liderilor PSD, Viorica Dancila si-a anuntat colegii ca ALDE si PRO Romania. continuă pe Antena3

Cum vrea sa schimbe Victor Ponta Guvernul Dancila. Majoritatea nu au inteles nimic!

Schimbarea este echivalenta cu depasirea zonei de confort. in cele mai multe cazuri este benefica. De schimbare a vorbit si Victor Ponta, dorind sa actioneze in privinta Guvernului Dancila. Ce idee are liderul Pro Romania? Cum vrea sa schimbe Victor Ponta Guvernul Dancila Victor Ponta, liderul Pro Romania, a scris, joi, pe Facebook, ca, dupa .

Victor Ponta, reactie dura dupa atacurile pe tema aliantei PRO Romania - ALDE

Victor Ponta analizeaza reactiile aparute in spatiul public ce liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca cele doua formatiuni se vor alia, devenind a treia cea mai mare forta politica din.

Alianta politica intre ALDE si Pro Romania. Unde au semnat pactul Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu a anuntat, in cursul zilei de miecuri, ca partidul ALDE va face o alianta cu Pro Romania, formatiune condusa de catre Victor Ponta. Ce arata mesajul lui Tariceanu, dupa intalnirea cu Victor Ponta? ALDE si pro Romania, alianta poitica Miercuri, 8 august, Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca partidul pe care il .

Un deputat PSD a fugit la partidul lui Victor Ponta

Cu cateva ore inainte ca Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu sa anunte sa sunt aproape sa faca o alianta politica, un deputat PSD a demisionat din randurile social-democratilor pentru a se muta la Pro.

Victor Ponta sugereaza ca ALDE ar putea iesi de la guvernare: Am progresat foarte mult in acest sens

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri ca au fost discutii si progrese privind un proiect politic comun cu ALDE. Pe 22 Iulie am spus daca Alde iese de la guvernare suntem dispusi sa.

Tariceanu anunta ca incheie alianta politica cu partidul lui Victor Ponta

Calin Popescu Tariceanu anunta ca a ajuns la o intelegere cu Victor Ponta pentru ca ALDE si PRO Roma.

Victor Ponta: Banii s-au pierdut din cauza prostiei si coruptiei liderilor PSD

Victor Ponta considera ca din cauzaprostiei si coruptiei liderilor PSD si USR s-au atras fonduri europene de doar 20%, la finalul exercitiului bugetar, din banii care reveneau pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )