Libnet.ro
UNICEF

14:00

SURSE. Viorica Dancila, in CEx: Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale pentru ca a fost arogant. Nu a invatat nimic

B1 B1,
SURSE. Viorica Dancila, in CEx: Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale pentru ca a fost arogant. Nu a invatat nimic

Liderul PSD Viorica Dancila ar fi afirmat, luni, in cadrul sedintei ComitetuluI Executiv National al partidului ca Victor Ponta nu a invatat nimic din alegerile prezidentiale din 2014 si ca liderul Pro. continuă pe B1

Surse: Victor Ponta, vazut ca un piranha de catre social-democrati. Liderul PRO Romania aprinde fitilul intre PSD si PNL

Guvernul sta pe un butoi de pulbere din cauza tensiunilor uriase din Coalitia de Guvernare. intr-o sedinta informala a liderilor PSD, Viorica Dancila si-a anuntat colegii ca ALDE si PRO Romania.

ALERTA in PSD! Viorica Dancila a convocat CEX: Liderii judeteni, chemati DE URGENTA la Bucuresti

Viorica Dancila i-a convocat pe liderii judeteni ai PSD la o sedinta CEx. Aceasta urmeaza sa aiba loc luni, 12 august 2019, ota 17, la Parlament.

Viorica Dancila, mesaj inainte de CEx-ul PSD: Nu se rupe coalitia de guvernare

Viorica Dancila, presedintele PSD, si Calin Popescu Tariceanu, presedinte ALDE, au avut luni o intalnire, chiar inainde de intrunirea Comitetului Executiv al social-democratilor. Viorica Dancila a.

Viorica Dancila, inaintea CEx: Nu se rupe coalitia

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, luni, inaintea sedintei Comitetului Executiv al parti.

Viorica Dancila: Nu avem in vedere o restructurare a Guvernului. Ne gandim la o remaniere a ministrilor care nu au performat (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, la finalul sedintei CEx a PSD, ca nu are in vedere o restructurare a Guvernului, ci o remaniere. Dancila a ficut aceasta precizare in contextul in care.

Viorica Dancila: Nu este oportuna cooptarea Pro Romania la guvernare; PSD nu accepta ultimatul ALDE

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat la finalul sedintei CEx de luni ca partidul sau nu accepta ultimatul impus de ALDE de a restructura Cabinetul precum si de a redistribui ministerele pana pe 20 august. Totodata, Dancila a respins ipoteza unei guvernari comune cu Pro Romania, explicand ca nu este oportun.

Viorica Dancila: Am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE. Colegii au decis ca nu este buna cooptarea Pro Romania la guvernare(VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila a anuntat luni seara, la finalul sedintei CEx a PSD, ca social-democratii au luat decizia continuarii guvernarii alaturi de cei de la ALDE. Am hotarat continuarea.

VIORICA DANCILA: Vom adopta proiectul rectificarii bugetare

Premierul Viorica Dancila a anuntat, luni, ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara, Este o rectificare pozitiva, a apreciat premierul, precizand ca se asigura bani pentru plata salariilor, pensiilor si tuturor indemnizatiilor sociale, dar si pentru continuarea investitiilor in domeniile prioritare.

Alex Coita, numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Analistul Alex Coita este cel mai nou consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Coita s-a remarcat prin prezentele dese in studiourile Antena 3 si RTV.

Viorica Dancila: Nu se rupe coalitia PSD-ALDE. Este o GLUMA

Viorica Dancila da asigurari ca nu se rupe colaitia PSD-ALDE. Premierul spune ca informatiile aparute in presa sunt o gluma. Nu. Mereu trebuie sa existe un dialog si sa existe o negociere. Nu se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )