Libnet.ro
UNICEF

16:15

UPDATE PSD isi anuleaza mega-mitingul programat la Romexpo. Stefanescu: Nu vrem sa cream disconfort bucurestenilor

Hotnews Hotnews,
 UPDATE PSD isi anuleaza mega-mitingul programat la Romexpo. Stefanescu: Nu vrem sa cream disconfort bucurestenilor

PSD a anulat, miercuri, mitingul programat pentru saptamana viitoare in Bucuresti, la Romexpo. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a confirmat pentru Hotnews. ro ca s-a decis anularea evenimentului din mai multe motive unul dintre acestea fiind faptul ca ar fi blocat Capitala. Neoficial, insa surse din interiorul PSD sustin ca in contextul protestelor anti-PSD, conducerea partidului a dorit sa evite eventuale disensiuni. continuă pe Hotnews

Surse: PSD isi anuleaza mega-mitingul programat la Romexpo

Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca mitingul programat pe 22 mai la Romexpo se anuleaza. PSD intentiona sa organizeze, miercurea viitoare, un mega-miting la Romexpo unde erau asteptati peste 100. 000 de oameni.

PSD isi anuleaza mitingul din 22 mai, din Capitala, de la Romexpo

PSD renunta la organizarea unui miting urias in Bucuresti, la Romexpo. Potrivit unei adrese trimise de social-democrati catre Primaria Capitalei, social-demcoratii anunta ca nu vor mai organiza.

VIDEO PSD isi face campanie cu manele si Nicolae Guta Magnificul: Martienii de-ar veni si tot nu ne pot opri / De vrei gustul fericirii, stampileaza trandafirii

Nicolae Guta Magnificul pare a fi noua achizitie de campanie a social-democratilor, acesta lansand o manea prin care indeamna romanii sa voteze Liviu Dragnea si PSD. Maneaua a fost realizata la comanda PSD, potrivit anuntului de pe youtube.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )