Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cum incearca Ciolos sa blocheze Ordonanta pentru amnistie si gratiere

Adevărul Adevărul,
Cum incearca Ciolos sa blocheze Ordonanta pentru amnistie si gratiere

Dacian Ciolos a anuntat, marti, ca PLUS, noul partid pe care il conduce, va depune la Curtea de Apel o cerere de suspendare a oricarui act administrativ care ar putea fi elaborat la nivelul Guvernului in vederea modificarii Codului penal si a Codului de procedura penala, dar si a adoptarii unor reglementari referitoare la amnistie si gratiere. continuă pe Adevărul

Surse: Ordonanta pentru amnistie si gratiere este gata. Termen de adoptare: pna pe 15 ianuarie

PSD are gata ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere, al carei termen de adoptare este 15 ianuarie, au declarat pentru HotNews surse social-democrate. Potrivit primelor informatii, gratierea va viza pedepsele de pana la 10 de inchisoare.

Iohannis incearca sa blocheze ordonanta pe amnistie si gratiere: i-a cerut premierului sa-i dea agenda de lucru a fiecarei sedinte de Guvern

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut premierului Viorica Dancila sa ii trimita genda fiecarei sedinte de Guvern, in incercarea de a impiedica o ordonanta pe amnistie si gratiere.

Iohannis: Nu putem sa ne facem ca suntem autisti si ca nu se discuta despre Ordonanta pe amnistie si gratiere

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, marti seara, ca, daca ne uitam in urma, la ce s-a mai intamplat cu guvernele pesediste, nu putem sa ne facem ca suntem autisti si ca nu se discuta despre Ordonanta pe amnistie si gratiere.

Deputatul PSD Catalin Radulescu: Cred ca discutam prea mult timp despre Ordonanta pe amnistie si gratiere. Acest lucru nu trebuie discutat, trebuie dat

Deputatul PSD Catalin Radulescu a declarat ca se discuta prea mult despre Ordonanta pe amnistie si gratiere si ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ar trebui sa o puna in practica urgent. Eu.

Barna: Daca Guvernul va da OUG pentru amnistie si gratiere, PSD va arunca Romania catre revolutie.Nu vom ceda nici frigului, nici gazelor lacrimogene

Liderul USR, Dan Barna, a reactionat duminica seara, dupa discursul sefului PSD Liviu Dragnea in care a cerut Guvernului o Ordonanta de Urgenta privind amnistia si gratierea, spunand ca, in cazul in care Executivul va respecta acest ordin, PSD va arunca tara spre revolutie. Barna a anuntat ca atat el, cat si ceilalti colegi din partid, vor iesi in strada si nu vor mai pleca pana ce Dragnea si regimul corupt nu vor fi inlaturati de la putere.

Zi decisiva pentru amnistie si gratiere: Liderii PSD se reunesc intr-o noua sedinta. Ce mai pregateste Liviu Dragnea

Liderii PSD se reunesc duminica la Parlament intr-o noua sedinta ce va fi marcata de subiectul posibilei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere. Daca pana acum acest subiect exisa doar la nivel de zv.

MINISTRUL JUSTITIEI: Va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat astazi dimineata ca va fi o singura ordonanta pentru cele doua coduri, proiectul actului normativ fiind in curs de elaborare.

Klaus Iohannis: Daca apare o ordonanta pe amnistie si gratiere ar fi un derapaj groaznic de la democratie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat ca adoptarea unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere ar fi un derapaj groaznic de la democratie. intrebat, in contextul in care.

Iohannis: PSD, sub Dragnea, a ajuns un partid antieuropean, anti-Justitie. PSD e in opozitie cu romanii. Nu cred ca se va da ordonanta de amnistie si gratiere

Presedintele Klaus Iohannis a taxat discursul sustinut de Liviu Dragnea la Congresul de duminica al PSD. Faptul ca Romania, in 2018, a ajuns sa discute public daca sa dam sau nu amnistie si gratiere pentru politicieni corupti este inimaginabil, a spus seful statului. Iohannis e optimist: nu crede ca Guvernul va adopta ordonanta dorita de Liviu Dragnea. Cred ca mai exista oameni responsabili, a spus presedintele.

Dan Barna: Daca se va da ordonanta de amnistie si gratiere, USR va fi in strada

Presedintele USR, Dan Barna, a vorbit, luni, despre motiunea pe care o va depune Opozitia impotriva Guvernului Dancila, dar si despreordonanta de amnistie si gratiere. USR va vota aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )