Libnet.ro
UNICEF

01:05

intalnire de ultima ora. Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, fata in fata

Antena3 Antena3,
intalnire de ultima ora. Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, fata in fata

Intalnire de ultima ora intre liderii Coalitiei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sunt fata in fata, iar printre temele de discutie sunt doua extrem de importante: posibila suspendare a lui Kla. continuă pe Antena3

intalnire cruciala intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu in Parlament. Va fi dat OUG pentru amnistie si gratiere? (VIDEO)

Liderii coalitiei Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au intalnit luni la Parlament, in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, pentru a discuta strategia cu care merg mai departe cele doua.

Klaus Iohannis si Laura Kovesi participa la receptia de la Ambasada Frantei. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, absenti

Ambasada Frantei organizeaza o receptie, cu ocazia Zilei Nationale a Frantei, la care participa si presedintele Klaus Iohannis dar si Laura Codruta Kovesi, fosta sefa a DNA, si decorata, in trecut, de statul francez. Michele Ramis,Ambasadoarea Frantei in Romania: incurajam toate eforturile ce vizeaza pastrarea si apararea valorilor, printre care statul de drept si independenta justitiei.

intalnire de ultima ora la Palatul Victoria. Dancila a chemat mai multi ministri la discutii

Intalnire de ultima ora la Palatul Victoria!Vicepremierul Anca Birchall, ministrul justitiei, Tudorel Toader, dar si cel al fonsurilor europene, Rovana Plumb au discutat cu premierul Viorica.

TARICEANU da cartile pe fata! DEZVALUIRI incendiare despre relatia cu LIVIU DRAGNEA: Vad tot felul de enormitati

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca relatia cu Liviu Dragnea este in general una buna si a negat informatiile aparute in presadespre o ruptura a coalitiei. Relatia cu.

Liviu Dragnea, mesaj referitor la OUG pentru amnistie si gratiere: Am discutat acest subiect. Zvonurile...

In spatiul public au aparut informatii ce sustin ca Guvernul ar intentiona sa adopte o ordonanta de urgenta pentru gratiere si amnistie in sedinta de marti. Liviu Dragnea a reactionat rapid si a.

Fotografia anului in politica. Cum au fost fotografiati Liviu Dragnea si iubita sa - FOTO

Poza anului in politica! Liviu Dragnea a aparut intr-o ipostaza inedita: isi saruta cu foc viitoarea sotie. Si nu, nu este o ipostaza surprinsa de paparazzi, nu este e poza photoshopata. Imaginea a.

Liviu Dragnea, SARUT PASIONAL cu iubita sa, Irina Tanase (FOTO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost surprins sarutandu-se pasional cu Irina Tanase, iubita sa cu 30 de ani mai tanara. Imaginea a fost publicata sambata pe retelele de socializare. Deci ei chiar se pupa.

Liviu Dragnea, SARUT PASIONAL cu iubita sa, Irina Tanase (FOTO, VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost surprins sarutandu-se pasional cu Irina Tanase, iubita sa cu 30 de ani mai tanara. Imaginea a fost publicata sambata pe retelele de socializare. Deci ei chiar se pupa.

Adrian Nastase, critici la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier, Adrian Nastase sustine ca Liviu Dragnea a facut prea multe compromisuri in privinta legilor justitiei. Dupa parerea mea, el a oscilat foarte tare. A incercat sa faca diverse.

Liviu Dragnea denunta ilegalitati in finantarea PNL si USR: Liderul PSD cere explicatii Autoritatii Electorale Permanente(VIDEO)

Liviu Dragnea denunta ilegalitati in finantarea PNL si USR. Presedintele Camerei Deputatilor i-a cerut explicatii presedintelui Autoritatii Electorale Permanente, Daniel Barbu, in legatura cu modul in ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )