Libnet.ro
UNICEF

07:00

Iohannis: Nu mi-a fost si nu mi este teama de suspendare si nici de Curtea Constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Nu mi-a fost si nu mi este teama de suspendare si nici de Curtea Constitutionala

Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu se teme de un eventual demers al PSD de suspendare a sa din functie, asa cum nu ii este teama nici de Curtea Constitutionala. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis nu se lasa intimidat de PSD: Nu ma tem de suspendare, nici de Curtea Constitutionala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca nu va accepta nicio noua numire in Guvernul Romaniei pana de 1 decembrie si nici nu va semna vreun decret de revocare. intrebat daca se teme de raspunsul PSD,.

Iohannis refuza orice schimbare de ministri pna la sarbatorile de Centenar: Dupa 1 Decembrie discutam

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, ca nu va numi ministrii propusi la Dezvoltare si Transporturi, pana cel putin dupa sarbatorile de Centenar. Dupa 1 decembrie discutam, pana atunci nu schimbam ministri, a declarat Iohannis. Iohannis: Nu mi-a fost si nu imi este teama de suspendare si nici de Curtea Constitutionala.

Localnici terorizati de o vulpe in Fagaras. Un barbat a fost muscat, iar copiilor le este teama sa mai mearga la scoala: Ne este frica sa mai iesim

Un barbat din Fagaras sustine ca a fost muscat de o vulpe. Animalul a fost vazut intr-un cartier din Fagaras, in apropierea unei scoli. Oamenii se tem acum sa nu le fie atacati copiii si le e frica.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )