Libnet.ro
UNICEF

14:30

Olguta Vasilescu: Iohannis vrea sa provoace o suspendare, blocnd remanierea. Nu o sa-i facem aceasta placere / Din pacate, nu am emis o lege sau OUG n care sa stabilim un termen

Hotnews Hotnews,
 Olguta Vasilescu: Iohannis vrea sa provoace o suspendare, blocnd remanierea. Nu o sa-i facem aceasta placere / Din pacate, nu am emis o lege sau OUG n care sa stabilim un termen

Olguta Vasilescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis vrea sa forteze o suspendare prin amanarea numirii noilor ministri propusi de Viorica Dancila, insa PSD nu ii va face aceasta placere. continuă pe Hotnews

Olguta Vasilescu da de gol planurile PSD: Ordonanta de urgenta prin care presedintele sa fie obligat in 3 zile sa ia act de propunerile de ministru

Lasata de presedintele Klaus Iohannis fara un post in Guvernul Romaniei, Lia Olguta Vasilescu s-a lansat marti seara intr-o serie de critici la adresa sefului statului pentru refuzul de o numi in.

Olguta Vasilescu: Avem un razboi permanent cu Iohannis

Lia Olguta Vasilescu, propunerea PSD-ALDE pentru Ministerul Dezvoltarii, a comentat marti seara la Antena 3 refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a raspunde solicitarilor de remaniere a lui Paul Stanescu si Lucian Sova.

Lia Olguta Vasilescu: Salariile profesorilor cresc in 2019

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, marti, la Sinteza zilei, ca salariile profesorilor vor creste in 2019. Stire in curs de.

Sinteza zilei. Lia Olguta Vasilescu, atac dur la DNA

Lia Olguta Vasilescu a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca nu exclude sa fie chemata din nou la DNA, ca razbunare in razboiul politic, pentru ca aceasta institutie nu s-a schimbat dupa plecare lui Kovesi de.

Olguta Vasilescu spune ca ar trebui stabilit prin lege in cate zile este obligat presedintele sa semneze remanierile

Olguta Vasilescu a declarat, marti seara, la Antena 3, ca ar trebui stabilit prin lege in cate zile este obligat presedintele sa semneze remanierile. Ea a spus ca acesta refuza sa semneze numirea sa si a lui Mircea Draghici, pentru ca doreste sa fie suspendat, insa PSD nu ii va face aceasta placere.

Olguta Vasilescu a facut marele anunt pe Facebook - Este un moment istoric

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu a facut marele anunt pe contul sau de Facebook. Milioane de romani sunt vizati! Vezi AICI ce a anuntat potentialul ministru al.

Olguta Vasilescu: Afost un moment istoric. Fostul ministru anunta semnarea unui contract de sute de milioane de euro

Fostul ministru Olguta Vasilescu a scris pe pagina sa de Facebook despreCompania de Administrare a Infrastructurii Rutierecare a semnat contracte pentru construirea a doua tronsoane ale drumului expres.

Olguta Vasilescu face o retrospectiva a anului Centenar: in Parlament, nu am mai vazut ceea ce am trait anul acesta cu USR

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit sambata seara, de 1 Decembrie, despre modul in care a decurs anul 2018, aceasta precizand ca limbajul politic nu a fost niciodata mai coborat ca acum si dand vina pentru acest lucru pe USR. Actuala nominalizata pentru functia de ministru al Dezvoltarii a mai spus ca de 30 de ani se platesc bani pe autostrazi neconstruite.

Olguta Vasilescu: Aveam nevoie de Catedrala Mantuirii. Felicit Biserica Ortodoxa Romana

Lia Olguta Vasilescu a declarat, sambata seara, ca felicita Biserica Ortodoxa Romana pentru ca a reusit sa ridice Catedrala Mantuirii in an Centenar, subliniind ca desi au fost multi care au criticat ??.

Lia Olguta Vasilescu: Nu s-a coborat niciodata atat limbajul politic ca anul acesta

Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, a declarat sambata ca niciodata nu s-a coborat limbajul politic asa cum s-a intamplat in anul Centenar, sustinand ca e nevoie de proiecte pentru interesul.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )