Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dragnea catre Klaus Iohannis: Suspendarea e deschisa! Care e noul termen inaintat de seful PSD

Antena3 Antena3,
Dragnea catre Klaus Iohannis: Suspendarea e deschisa! Care e noul termen inaintat de seful PSD

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Sinteza zilei ca PSD nu renunta la ideea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis si ca au existat discutii despre acest subiect cu ALDE. continuă pe Antena3

Dragnea, la Antena 3: Iohannis a semnat decretul de revocare a sefei DNA de teama suspendarii. Nu stiu ce ar trebui sa faca sa opreasca acest demers

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca suspendarea presedintelui Klaus Iohannis e deschisa si ca nu vede ce s-ar putea schimba pentru a reveni asupra acestei decizii.

Liviu Dragnea: Continuam discutia despre suspendarea presedintelui Iohannis (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca decizia lui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA nu va opri discutiile despre suspendarea acestuia din functia de.

Politic show:Surse: Presedintele Klaus Iohannis l va numi pe Felix Banila la sefia DIICOT; Revocarea nu opreste suspendarea. Iohannis, acuzat de un complex de abateri constitutionale; Suspendari de 30 de zile pentru deputati si fara pancarte n plen

Estul nu crede ca protectia i se cuvine din oficiu. Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi la summitul Aliantei Nord-Atlantice de la Bruxelles, ocazie cu care. Kovesi a demisionat, dar n-a scapat de probleme. Sectia pentru procurori a CSM este asteptata, miercuri, sa pronunte o solutie in.

Dragnea: Klaus Iohannis e implicat direct in condamnarea mea!

Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seara la Sinteza zilei ca presedintele Klaus Iohannis ca ar fi implicat direct in condmnarea sa. Presedintele PSD sustine ca are informatia de la un ofiter SRI care a fi.

Laura Codruta Kovesi, declaratii de ULTIM MOMENT dupa ce a fost REVOCATA din functie, de catre presedintele Iohannis

Laura Codruta Kovesi face declaratii la scurt timp dupa cea fost revocata din functie de catre presedintele Klaus Iohannis. Declaratiile vor avea loc la ora 12. 00, la sediul DNA. Anuntul revocarii.

Klaus Iohannis, la Summitul NATO: Credem ca vom obtine o prezenta sporita a NATO la Marea Neagra (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, la Bruxelles, unde participa la Summitul Aliantei Nord-Atlantice. Seful statului a declarat ca pentru Romania este foarte importanta atentia care va fi acordata.

Dupa SCANDALUL revocarii sefei DNA, Klaus Iohannis pleaca doua zile la Bruxelles. Seful statului participa la Summitul NATO

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care are loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul include o.

Presedintele Klaus Iohannis participa miercuri si joi, la Bruxeles, la Summitul Aliantei Nord-Atlantice

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice care va avea loc la Bruxelles, unde, pentru prima data, la cel mai inalt nivel aliat, va fi organizata o reuniune distincta dedicata evolutiilor de securitate din regiunea Marii Negre, cu participarea Georgiei si Ucrainei, conform Administratiei Prezidentiale.

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a facut personal anuntul privind demiterea sefei DNA

Senatorul PSD,Serban Nicolae, a declarat luni ca, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis s-a jenat sa faca anuntul in legatura cu revocarea sefei DNA, din cauza atacurilor sefului statului la adresa.

Presedintele Klaus Iohannis, la Summitul NATO de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Aliantei Nord-Atlantice, care va avea loc la Bruxelles. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, programul va include o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )