Libnet.ro
UNICEF

21:17

Liviu Avram: Presedintele nu are de ce sa o suspende pe Viorica Dancila

Adevărul Adevărul,
Liviu Avram: Presedintele nu are de ce sa o suspende pe Viorica Dancila

Sesizarea penala pe care Ludovic Orban a facut-o cu privire la mutarea ambasadei din Israel a avut, pana acum, un singur efect palpabil: o reactie total disproportionata a celor din PSD-ALDE, mergand chiar pana la aluzii privind suspendarea presedintelui. Pai, daca sesizarea este o tampenie, asa cum zic Drangea si Tariceanu, de ce sa te sperii atat?. continuă pe Adevărul

Presedintele nu are de ce sa o suspende pe Viorica Dancila

Sesizarea penala pe care Ludovic Orban a facut-o cu privire la mutarea ambasadei din Israel a avut, pana acum, un singur efect palpabil: o reactie total disproportionata a celor din PSD-ALDE, mergand chiar pana la aluzii privind suspendarea presedintelui. Pai, daca sesizarea este o tampenie, asa cum zic Drangea si Tariceanu, de ce sa te sperii atat?.

Viorica Dancila ii raspunde presedintelui Iohannis: Avem bani de salarii si pensii

Viorica Dancila a declarat, miercuri, ca raspuns la afirmatiile facute ieri de presedintele Klaus Iohannis, ca Guvernul are bani de salarii si pensii. Premierul a vorbit in acest context si de Pilonul II de pensii: Uitati de el, scrie.

Viorica Dancila ii RASPUNDE lui Klaus Iohannis: Avem intotdeauna...

Premierul Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis, dupa ce presedintele a intrebat public Guvernul daca mai are bani de pensii si salarii. Bani de pensii si salarii vom avea.

Viorica Dancila, gafa dupa gafa: in mod sigur exista SALARII pentru pensii si salarii (VIDEO)

Viorica Dancila gafeaza din nou, de aceasta data intr-un raspuns datpresedintelui Klaus Iohannis cu privire la Pilonul II de pensii. in mod sigur exista SALARII pentru pensii si salarii, ne asigura.

Viorica Dancila a gafat pana si in mesajele de condoleante. I-a gresit numele academicianului Mircea Malita

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, de data aceasta intr-un mesaj de condoleante. Liderul de la Palatul Victoria i-a gresit numele academicianului Mircea Malita, decedat luni seara.

Viorica Dancila a gafat pana si in mesajele de condoleante. Numele academicianului Mircea Malita apare scris gresit

Viorica Dancila a facut o noua gafa, de data aceasta intr-un mesaj de condoleante remis de Guvern si asumat de premier. Numele academicianului Mircea Malita, decedat luni seara, apare scris gresit: Malitia cu un i in plus).

Radu Banciu: Viorica Dancila nu stie sa gaseasca pe harta nicio tara. Stiti care ar fi primul vecin al Romaniei pe care l-ar spune? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre plecarea Elenei Udrea in Costa Rica, facand o comparatie si cu premierul Viorica Dancila. Elena Udrea nu avea nicio.

Mesajul de condoleante al premierului Viorica Dancila dupa moartea academicianului Mircea Malitia

Prim-ministrul Viorica Dancila a transmis un mesaj de condoleante in urma mortii academicianului Mircea Malita, aratand ca acesta a fost un om care a iubit adevarul si si-a slujit tara cu cel mai inalt.

SCANDAL la Bacau: Ce a facut comisarul european la conferinta de presa la care au participat Viorica Dancila si Corina Cretu (VIDEO)

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, s-a ridicat si a plecat in timpul unei conferinta de presa de la Bacau, unde a participat si premierul Viorica Dancila. Corina Cretu si Viorica.

Viorica Dancila vorbeste despre demisie: Ce nu te ucide, te face mai puternic (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila respinge ideea demisiei. intr-o conferinta de presa sustinuta luni, sefa Guvernului a exclus categoric posibilitatea de a pleca de la Palatul Victoria. Legat de demisie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )