Libnet.ro
UNICEF

16:15

Liviu Dragnea se gandeste la suspendarea lui Klaus Iohannis: Tot timpul avem cel putin inca doua planuri (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea se gandeste la suspendarea lui Klaus Iohannis: Tot timpul avem cel putin inca doua planuri (VIDEO)

Liviu Dragnea se gandeste la suspendarea lui Klaus Iohannis, daca presedinte va refuza numirea Liei Olguta Vasilescu la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce a respins-o la Transporturi. in cazul in care. continuă pe B1

Ce spune Dragnea despre suspendarea lui Iohannis

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, faptul ca, in cazul in care Klaus Iohannis se va urca cu picioarele pe Constitutie, el si colegii sai vor actiona in consecinta.

Sedinta de URGENTA in PSD! Liviu Dragnea, Viorica Dancila si Olguta Vasilescu pregatesc, la sediul partidului, strategia de atac, dupa LOVITURA primita de la Klaus Iohannis

Liderii PSD s-au intalnit, marti, intr-o sedinta de urgenta, dupa ce Klaus Iohannis a respins propunerile PSD pentru Ministerul Dezvoltarii, dar si pentru Ministrul Transporturilor si a decis ca ministrul.

Liviu Dragnea i-a convocat pe liderii din teritoriu, dupa atacul presedintelui Iohannis

Sedinta de urgenta in PSD, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguta Vasielscu la Transporturi si a lui Ilan Laufer la Dezvoltare. Liviu Dragnea i-a convocat pe unii lideri din teritoriu.

Liviu Dragnea: Ma delimitez total de declaratiile lui Ilan Laufer

Liviu Dragnea, presedintele PSD, reactioneaza la declaratiile facute de Ilan Laufer, cel care il acuza pe Klaus Iohannis de antisemitism pentru ca a refuzat numirea sa la Ministerul Dezvoltarii. Ma.

Sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea: Ce pregatesc liderii coalitiei

Liderii coalitiei guvernamentale s-au reunit intr-o sedinta de urgenta in biroul lui Liviu Dragnea de la Camera Deputatilor. Sedinta vine in timp ce presedintele Klaus Iohannis se pregateste sa.

Olguta Vasilescu incepe mandatul de ministru al Dezvoltarii cu ELOGII pentru seful PSD: ii multumesc in special lui Liviu Dragnea! (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu a fost propusa, miercuri seara, la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat numirea acesteia la Transporturi. Fostul ministru al Muncii dupa anuntul.

Nici nu s-a vazut ministru la Dezvoltare si Olguta deja-i aduce ELOGII lui Daddy: ii multumesc in special lui Liviu Dragnea! (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu a fost propusa, miercuri seara, la Ministerul Dezvoltarii, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a refuzat numirea acesteia la Transporturi. Fostul ministru al Muncii dupa anuntul.

Digi24: C.T. Popescu explica de ce Olguta Vasilescu si Ilan Laufer au fost refuzati de Klaus Iohannis - Efectul va fi de imagine

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune ca se pot gasi motivatii pentru respingerea tuturor propunerilor de ministri din Guvernul Dancila 2. intrebarea, mai spune jurnalistul, este ce va face acum Liviu Dragnea cu Lia Olguta Vasilescu, ramasa fara functie de ministru.

Liviu Dragnea NU renunta la Olguta Vasilescu: O sustin in totalitate. Pentru orice functie!

Liviu Dragnea nu renunta la Olguta Vasilescu. Suparat pe presedintele Iohannis pentru ca a numit-o pe aceasta la Ministerul Transporturilor, Dragnea nu se lasa batut. inainte sedintei Cex de miercuri,.

Liviu Dragnea a prezentat rezultatele sedintei CEx: Conducerile PSD Bucuresti si Ilfov, decapitate / 8 ministri vor fi schimbati / Daca o minoritate sustine un punct de vedere si majoritatea tot spune ca nu are dreptate, poate odata minoritatea va nteleg

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila au anuntat luni seara, dupa o sedinta de peste sapte ore a conducerii PSD, schimbari la conducerea a opt ministere. Unii ministri isi schimba portofoliul, cum este cazul Liei Olguta Vasilescu, care trece de la Munca la Transporturi, altii revin in Guvern, dupa ce au mai fost in Cabinetul Tudose - Ilan Laufer - sau Grindeanu - Gabriel Les. Nu a fost singurul subiect de pe ordinea de zi a conducerii PSD. Gabriela Firea a demisionat de la conducerea PSD Bucuresti si nu mai este presedinte interimar la filiala din capitala, in timp ce conducerea organizatiei Ilfov a fost dizolvata cu totul. Mihai Fifor pleaca de la conducerea ministerului Apararii dar pare ca a fost recuperat in cadrul partidului, unde a primit o functie de conducere - tot interimara - urmand a se ocupa de Consiliul National.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )