Libnet.ro
UNICEF

08:45

Tariceanu, despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis: Cred ca trebuie o evaluare

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis: Cred ca trebuie o evaluare

Presedintele ALDE,Calin Popescu Tariceanu, a vorbit, marti, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Tariceanu spune ca este necesara o majoritate in Parlament care nu s-ar intruni in. continuă pe Antena3

LOVITURA pentru Dragnea! Tariceanu, despre suspendarea lui Iohannis: Sunt numerosi membri chiar in PSD care au rezerve, ca sa nu spun mai mult...

Calin Popescu Tariceanu nu vede deloc cu ochi buni ideea lui Liviu Dragnea privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Si oricum, a declarat, liderul ALDE, exista destui membri chiar in PSD care nu sunt de ac.

Lia Olguta Vasilescu, despre Klaus Iohannis: Ca neamt, trebuie sa ai mult curaj sa vorbesti de gazare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a criticat, vineri seara, declaratiile presedintelui Klaus Iohannis care a acuzat Guvernul ca i-a gazat pe protestatarii din Piata Victoriei, aceasta afirmand: Ca neamt, sa vorbesti de gazare, trebuie sa.

Klaus Iohannis, mesaj pentru diplomatii romani: Parteneriatul strategic cu Statele Unite, prioritate de prim rang (VIDEO)

Adunity_80687Presedintele Klaus Iohannis a sustinut marti o declaratie cu ocazia Reuniunii Anuale a Diplomatiei Romanesti. Cu aceasta ocazie, Klaus Iohannis a subliniat in fata ambasadorilor prezenti la.

Klaus Iohannis a semnat decretele prin care generalii SRI Dumitru Dumbrava si Dan-Valentin Capsuna au fost trecuti in rezerva

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de trecere in rezerva a generalului Dumitru Dumbrava si decretul de inaintarein grad, la trecerea in rezerva, a generalului Dan Valentin.

Generalul Dumitru Dumbrava, trecut in rezerva. Klaus Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, trecerea in rezerva incepand cu 1 septembrie a doi generali SRI, unul fiind Dumitru Dumbrava, iar celalalt Dan-Valentin Capsuna. Presedintele Romaniei,.

Klaus Iohannis, declaratii in fata ambasadorilor: Nu e loc pentru experimente discutabile in nume personal, amatorism, gafe diplomatice

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut un discurs, marti, la Palatul Cotroceni, unde i-a primit pe sefii de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii anuale a diplomatiei romane.

Klaus Iohannis, semnal pentru Guvern: Nu este admisibil ca in Anul Centenarului sa facem pasi inapoi, iar pentru asta avem nevoie de un stat cu o justitie independenta (VIDEO)

Cu ocazia discursului sustinut la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romanestei, Klaus Iohannis a transmis si un mesaj directionat catre Guvern, cerand ca Romania sa nu faca pasi inapoi, subliind in special.

Klaus Iohannis, la Reuniunea diplomatiei: in politica externa a Romaniei nu e loc pentru experimente discutabile in nume personal, amatorism, gafe

Presedintele Klaus Iohannis i-aprimit, marti, la Palatul Cotroceni, pe sefi de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii anuale a diplomatiei romane. in anul diplomatic care s-a scurs.

Pe ordinea de zi: Klaus Iohannis se ntlneste cu ambasadorii romni/ Conducerea ALDE se reuneste la Palatul Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis ii primeste, marti, la Palatul Cotroceni, pe sefii de misiuni si consulii generali cu prilejul Reuniunii anuale a diplomatiei romane. Tot astazi, forurile de conducere ale Aliantei Liberalilor si Democratilor ALDE) - Biroul Politic Executiv, Biroul Politic Central si Delegatia Permanenta - se reunesc la Palatul Parlamentului, informeaza Agerpres.

Avocatul lui Donald Trump, scrisoare catre Klaus Iohannis: Protocoalele promovate de Kovesi si Maior submineaza statul de drept

Fostul procuror federal si fostul primar al orasului New York, Rudolph Giuliani, avocat al presedintelui american Donald Trump, a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis, in care cere vericicarea protocoalelor incheiate intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2734 seconds )