Libnet.ro
UNICEF

12:15

Teodorovici: Suspendarea sedintei CSAT este ilegala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Teodorovici: Suspendarea sedintei CSAT este ilegala

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a afirmat astazi, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca nu s-a putut obtine consens in CSAT pentru avizarea rectificarii bugetare, ca suspendarea sedintei CSAT nu este prevazuta in lege si a cerut desecretizarea stenogramei pentru a vedea care a fost punctul de vedere al fiecarei structuri membre. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici: Suspendarea sedintei CSAT nu are temei legal. Cerem desecretizarea stenogramelor

Presedintele Klaus Iohannis a decis suspendarea sedintei CSAT in care se discuta despre rectificarea bugetara propusa de Guvern. Seful statului a sustinut ca, desi rectificarea bugetara estepozitiva, ac.

Guvernul contesta suspendarea sedintei CSAT si cere desecretizarea discutiilor: Nu se vor putea plati salarii, vom fi sanctionati

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a declarat, marti, ca amanarea rectificarii bugetare va avea numeroase efecte negative in toate domeniile: sanatate, agricultura, nu se vor putea plati salariile, nu vor exista bani pentru combaterea pestei.

Ce s-a intamplat la finalul sedintei CSAT. Informatii din interior

Momente jenante la finalul sedintei CSAT. Dupa o serie de discutii, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca suspenda sedinta si a dat sa paraseasca sala. in acel moment, ministrul Finantelor, Eugen.

Ministrul Finantelor, reactie dupa sedinta CSAT: Cerem desecretizarea stenogramei sedintei

Guvernul are obligatia de a cere si nu de a astepta un aviz al CSAT, a afirmat marti ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. El a sustinut ca suspendarea sedintei CSAT nu are temei legal. El a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )