Libnet.ro
UNICEF

17:46

Tudorel Toader:Voi solicita de la CSM un raspuns din care sa rezulte ct de ngrijorati au fost de cererea procurorilor din Brasov de suspendare a deciziilor CCR

Hotnews Hotnews,
 Tudorel Toader:Voi solicita de la CSM un raspuns din care sa rezulte ct de ngrijorati au fost de cererea procurorilor din Brasov de suspendare a deciziilor CCR

Tudorel Toader a criticat miercuri reactia pe care CSM a avut-o dupa ce el a atacat activitatea parchetului general si spune ca ca cere Consiliului Superior al Magistraturii sa spuna cat de ingrijorat a fost dupa ce procurorii din Brasov au cerut suspendarea deciziilor CCR pana ce Comisia de Venetia va da un aviz pe legile justitiei. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader respinge ingrijorarile semnalate de procurorii din CSM: Ce solicitare le adreseaza in schimb ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a replicat dur dupa comunicat de presa al Sectie de Procurori din cadrul CSM in care se exprima ingrijorarea privind atacurile sale la adresa Ministerului Public si a.

Tudorel Toader sustine la ora 18.00 o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar cu privire la protocoalele incheiate cu SRI

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, pentru astazi la ora 18. 00, o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar in scandalul protocoalelor incheiate cu SRI. Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, ieri, ca Toader stia din luna martie despre protocolul incheiat intre Ministerul Public si SRI. Reactia lui Lazar a venit ca urmare a anuntului facut de ministru cu privire la evaluarea sefului Parchetului General.

Tudorel Toader cere CSM un raspuns cu privire la ingrijorarea fata de unele solicitari de suspendare a deciziilor CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, miercuri, ca va solicita CSM un raspuns oficial din care sa rezulte cat de ingrijorati au fost procurorii din CSM la solicitarea unanima a procurorilor din cadrul.

Sectia de procurori a CSM:Declaratiile ministrului Tudorel Toader, afirmatii grave la adresa justitiei

Sectia pentru procurori a Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat marti la declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, potrivit caruia Ministerul Public s-a indepartat de rolul de garantare a drepturilor cetatenesti. Procurorii CSM au catalogat aceste declaratii drept afirmatii grave,de natura a pune la indoiala activitatea si credibilitatea Ministerului Public.

CSM, acuzatii dure la adresa lui Tudorel Toader: Face afirmatii grave si pune la indoiala credibilitatea procurorilor

Sectia pentru procurori din cadrul CSM vine cu acuzatii dure la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a pus sub semnul intrebarii credibilitatea Ministerului Public in contextul razboiului.

Procurorii CSM: Declaratiile ministrului Tudorel Toader, afirmatii grave la adresa justitiei

Procurorii CSM reactioneaza la declaratiile lui Tudorel Toader, potrivit carora Ministerul Public s-a indepartat de la rolul constitutional, si precizeaza ca acestea reprezinta afirmatii grave la adresa.

CSM l acuza pe Tudorel Toader ca face afirmatii grave la adresa justitiei si pune la ndoiala credibilitatea procurorilor

Procurorii CSM reactioneaza la declaratiile lui Tudorel Toader, potrivit carora Ministerul Public s-a indepartat de la rolul constitutional, si atrag atentia ca acestea reprezinta afirmatii grave la adresa justitiei din Romania.

Tudorel Toader, declaratii in scandalul momentului: Nu exista ordonanta pentru amnistie

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut, luni, noi declaratii despre evaluarea procurorului general al Romaniei. Voi face evaluarea, in maxim 30 de zile voi prezenta public rezultatele. Voi face o radiogr.

Tudorel Toader, declaratii in scandalul momentului: Evalurea procurorului general nu a venit din senin

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a facut, luni, noi declaratii despre evaluarea procurorului general al Romaniei. Voi face evaluarea, in maxim 30 de zile voi prezenta public rezultatele. Voi face o radiogr.

Tudorel Toader ii raspunde lui Augustin Lazar: Va fi revocat procurorul general? (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca marti va oferi un raspuns acuzatiilor facute de procurorul general Augustin Lazar. La sosirea la Ministerul Justitiei, Tudorel Toader a precizat ca va sustine.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )