Libnet.ro
UNICEF

22:30

UPDATE Dragnea l-a chemat la raport pe ministrul Educatiei, dupa ultimatumul dat de UDMR n cazul ordonantei privind predarea limbii romne la clasele maghiare. De data asta are dreptate dl Kelemen

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Dragnea l-a chemat la raport pe ministrul Educatiei, dupa ultimatumul dat de UDMR n cazul ordonantei privind predarea limbii romne la clasele maghiare. De data asta are dreptate dl Kelemen

Liviu Dragnea l-a bagat in sedinta pe ministrul Educatiei, Valentin Popa, dupa ce UDMR a anuntat miercuri suspendarea protocolului de colaborare cu PSD din cauza ordonantei privind predarea limbii romane la clasele maghiare. Popa a venit joi dimineata la discutii in biroul lui Dragnea de la Parlament. continuă pe Hotnews

Tomac: Dragnea l-a revocat pe ministrul Educatiei

Presedintele PMP Eugen Tomac, sustine ca liderul social-democratilor l-a demis pe ministrul Educatiei, Valentin Popa, la cererea expresa a UDMR, pentru o ordonanta privind folosirea limbii oficiale a statului roman in clasele minoritatilor nationale, si in acest fel Liviu Dragnea isi asigura un nenorocit de vot in Parlament spre a trece legile pentru interesul lui si numai al lui, relateaza Agepres.

A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa, dupa o intalnire cu Liviu Dragnea

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat astazi. inainte de a-si anunta demisia, acesta a avut o intrevedere cu liderul PSD, Liviu Dragnea. Este a doua demisie in Guvernul Dancila, dupa ce, la sfarsitul lunii trecute, Ministrul Cercetarii Nicolae Burnete a facut acelasi gest.

Ministrul Educatiei a demisionat. Scandalul care a dus la plecarea lui Valentin Popa

Valentin Popa a demisionat din functia de ministru al Educatiei, dupa o discutie cu Liviu Dragnea, avuta in urma divergentelor cu UDMR. Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri ca pana cand.

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a demisionat

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat astazi demisia din functie. El a fost numit la acest portofoliu, in Guvernul Dancila, in ianuarie 2018 si se afla pe lista ministrilor remaniabili, aparuta dupa CEx-ul PSD, conform surselor de presa.

Ministrul Educatiei NU SE TEME de remaniere: De ce sa imi fie teama? Mi-am facut bine treaba

Valentin Popa, ministrul Educatiei, a sustinut ca nu are motive sa se teama de remaniere pentru ca si-a facut bine treaba. De ce sa imi fie teama de remaniere-n. red)? Atat timp cat doamna prim.

A demisionat ministrul Educatiei, Valentin Popa

Valentin Popa, ministrul Educatiei, si-a anuntat joi demisia din functie. El ocupa aceasta functie din ianuarie 2018, scrie Digi24 .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )