Libnet.ro
UNICEF

14:00

ADRIAN OROS: Sprijinul alocat programului pentru sustinerea apiculturii ar putea creste la 60 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADRIAN OROS: Sprijinul alocat programului pentru sustinerea apiculturii ar putea creste la 60 milioane euro

Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a anuntat miercuri ca sustine propunerea Comisiei Europene exprimata in cadrul Reuniunii AgriFish de a creste sprijinul financiar alocat programului dedicat sustinerii apiculturii, de la 40 la 60 de milioane de euro pe an, dupa anul 2022. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Toate programele care sunt in derulare, care sunt bugetate vor continua si pe parcursul anului viitor. Sigur ca la sfarsitul anului viitor vom face o analiza

Toate programele de sprijin derulate de Ministerul Agriculturii si care functioneaza vor ramane, a declarat marti, in Teleorman, ministrul de resort, Adrian Oros, care a subliniat faptul ca pentru a iesi in.

Porcul romanesc, doar 35% din consum. Adrian Oros, ministrul Agriculturii: in doi ani de zile, tara a fost inrosita de pesta. Fosta conducere ANSVSA, protejata de Dragnea, a avut o cu totul alta agenda (VIDEO)

Doar 35% din carnea de porc pe care o consuma romanii mai provine din productia interna, in timp ce restul este asigurata din importuri, a afirmat Adrian Oros, noul ministru al Agriculturii, care a criticat.

Politic Show: CTP, despre dezbaterea de azi: O intalnire mono a domnului Iohannis cu sine ; Nicolae Ciuca: Vom avea alocat 2% pentru Aparare in 2020; Ministrul Muncii ameninta Posta Romana

CTP, despre dezbaterea de azi: O intalnire mono a domnului Iohannis cu sine. Eu nici nu ma gandeam sa mai intervin in legatura cu cum e ea numita cu nume de cod dezbatere, am spus ce-am avut de spus insa, imi pare rau, domnul Pavel Popescu comite un fault logic strigator la cer. Eu la logica fac urticarie. Cum sa compari precedentele intalniri intre cei doi candidati, pentru ca asta a facut dansul, cu aceasta intalnire mono a domnului Iohannis cu sine? a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu aflat in studioul Digi24.

Terapia SA isi mentine angajamentul pentru sustinerea invatamantului dual la Cluj-Napoca cu 38 de elevi pentru anul scolar 2020-2021

Compania clujeana Terapia, cea mai importanta companie de medicamente generice si produse OTC din Romania, anunta extinderea parteneriatului semnat la inceputul acestui an pentru dezvoltarea invatamantului du.

Cum explica Adrian Vasilescu (BNR) minimele istorice pentru moneda nationala: in primul rand e noiembrie ...

Intotdeauna in noiembrie se produce o usoara depreciere a monedei nationale, fenomen intalnit la cehi, la unguri si la polonezi, a declarat luni,Adrian Vasilescu, consultant de strategie la BNR. De ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )