Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ciolos si Barna au facut marele anunt: Alianta USR PLUS il sustine pe Iohannis in turul al doilea

Antena3 Antena3,
Ciolos si Barna au facut marele anunt: Alianta USR PLUS il sustine pe Iohannis in turul al doilea

Alianta USR PLUS il va sustine pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, au anuntat, luni, copresedintii Dacian Ciolos si Dan Barna. Cred ca nu este nicio surpriza ca sustinerea. continuă pe Antena3

Dacian Ciolos: inca totul se joaca; Alianta USR PLUS - una dintre principalele forte

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, duminica seara, dupa publicarea exit-poll-urilor, ca .

CIOLOS SI BARNA: Alianta USR PLUS il sustine pe Iohannis in turul al doilea

Alianta USR PLUS il va sustine pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, au anuntat, luni, copresedintii Dacian Ciolos si Dan Barna.

Ciolos si Barna, mesaj pentru electoratul USR: Alianta USR PLUS il sustine pe Iohannis in turul al doilea

Alianta USR PLUS il va sustine pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, au anuntat, luni, copresedintii Dacian Ciolos si Dan Barna. Cred ca nu este nicio surpriza ca sustinerea.

VIDEO Ciolos ii intrerupe discursul lui Dan Barna sa aminteasca ca Alianta USR-PLUS e formata din doua partide

Presedintele PLUS Dacian Ciolos l-a intrerupt luni pe liderul USR Dan Barna dintr-un discurs in fata presei in care vorbea despre performatele USR, pentru a-i atrage atentia ca e vorba de doua partide.

Adrian Ursu, profetie devastatoare pentru Dan Barna: Va disparea din viata politica, Alianta USR-PLUS va deveni minus

Dan Barna e pierdut prin el insusi si prin dezumflarea unei bule care a functionat in mod paradoxal dupa principiul OTV DD TV, partidul creat de Dan Diaconescu. Asa s-a nascut si a crescut USR, asa s-a.

Barna isi recunoaste infrangerea: Vom continua sa luptam. Candidatul USR-PLUS miza pe diaspora, dar a pierdut

Candidatul Aliantei USR PLUS, Dan Barna, si-a recunoscut infrangerea intr-un mesaj pe Facebook, dupa ce nu a reusit sa intre in turul doi al alegerilor prezidentiale, si a transmis ca alianta merge mai departe.

Dacian Ciolos, anunt important! Pe cine va sustine USR-Plus in turul 2 al alegerilor prezidentiale

Dacian Ciolos a anuntat ca alianta USR-Plus il va sustine pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, in turul doi al alegerilor prezidentiale, dupa ce Dan Barna a obtinut doar 14,19% din voturi si nu a trecut de primul tur. Ciolos a precizat ca este necesara o discutie cu privire la proiectul presedintelui Romaniei. Dacian Ciolos anunta .

Dan Barna, dupa esecul aliantei USR PLUS la prezidentiale: imi asum intreaga responsabilitate. La locale facem mai bine

Dan Barna sustine o conferinta de presa, la ora 12. 00,dupa esecul pe care l-a avut alianta USR PLUS la alegerilede duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale.

Dan Barna, dupa esecul aliantei USR-PLUS la prezidentiale: imi asum intreaga responsabilitate. La locale facem mai bine

Dan Barna a declarat, intr-o conferinta de presa, ca isi asuma intreaga responsabilitate pentru esecul pe care l-a avut alianta USR PLUS la alegerilede duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale, si a declarat ca toata sustinerea partidului merge acum catre Klaus Iohannis.

Cutremur in USR-PLUS dupa ce Dan Barna a ratat turul doi al alegerilor prezidentiale: Ciolos vrea sa-i fure presul de sub picioare

PLUS a pregatit din vreme trei scenarii pentru situatia in care Dan Barna intra sau nu in turul doi, au declarat surse din partid pentru G4Media. ro. in situatia in care candidatul USR PLUS a pierdut competitia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )