Libnet.ro
UNICEF

06:30

Contestatarii din PSD joaca tare - 30 de demisii pe masa lui Dragnea (SURSE)

B1 B1,
Contestatarii din PSD joaca tare - 30 de demisii pe masa lui Dragnea (SURSE)

Se joaca tare in PSD. inaintea sedintei Cex, contestatarii lui Liviu Dragnea au pus la cale sustinerea Gabrielei Firea. Potrivit RTV, acestia ar fi hotarat sa-si dea demiaia in bloc daca primarul general . continuă pe B1

Mesajul postat de Gabriela Firea pe Facebook, dupa ce a renuntat la functiile din PSD

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pe Facebook prin care arata ca a renuntat la functiile din PSD pentru ca acestea nu mai aduceau nimic bun.

Sedinta de urgenta a pucistilor din PSD

Razvratitii din PSD pun la cale strategia cu care merg la sedinta CEx. intalnirea are loc chiar la aceasta ora in cabinetul lui Adrian Tutuianu. Surse din partid spun ca epurarile din partid vor.

Adrian Tutuianu intoarce armele impotriva lui Liviu Dragnea: Senatorul contesta in justitie excluderea din PSD

Adrian Tutuianu cere in instanta suspendarea hotararii de excludere din PSD. Senatorul de Dambovita a inregistrat la tribunal o cerere de suspendare a executarii acesteia pana la pronuntarea unei.

Income. Guvernul din Grecia joaca ultima carte

Autoritatile de la Atena au reusit sa ii convinga pentru moment pe europeni ca sunt pe drumul cel bun din punct de vedere financiar. Mai exact, Grecia se pare ca a obtinut aprobarea de nu recurge la o.

Gabriela Firea: Am demonstrat ca nu functia il face pe om! Sub nicio forma nu imi dau demisia din PSD

Gabriela Firea a demisionat din functia de vicepresedinte PSD, dupa ce renuntase la functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti. E o decizie solidara cu colegii mei din Bucuresti si din Ilfov care.

Rise Project: Partidele de vanatoare ale vanatorului rosu. Grei din PSD si directori din Tel Drum, alaturi de Dragnea in zeci de ocazii (FOTO, VIDEO)

Jurnalistii de la Rise Project au revenit cu episodul 2 din seria de dezvaluiri din arhiva TeleormanLeaks. Acesta documenteaza partidele de vanatoare la care Liviu Dragnea participa alaturi de lideri importanti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )