Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dancila, catre Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu sustinerea Guvernului Nastase?

Hotnews Hotnews,
 Dancila, catre Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu sustinerea Guvernului Nastase?

Viorica Dancila l-a acuzat, sambata, pe Klaus Iohannis de oportunism politic si ipocrizie. Prezidentiabilul social-democratilor il intreaba pe seful statului cum se potriveste retorica anti-PSD cu faptul ca a semnat un protocol pentru sustinerea Guvernului Nastase. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guvernului Nastase?

Viorica Dancila, presedintele PSD, combate retorica anti-PSD a lui Klaus Iohannis. Despre ipocrizie sau oportunism politic): Cum se potriveste retorica anti-PSD cu semnarea unui protocol de sustinere a Guv.

Cum raspunde Dancila, dupa ce i s-a transmis sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii: E o situatie fara precendent!. Mesaj dur catre Iohannis

Viorica Dancila a oferit prima reactie, dupa ce Rares Bogdan a afirmat ca Directia Nationala Anticoruptie ar trebui sa o ancheteze pentru ca ar fi devalizat visteria Romaniei. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa iasa public si sa spuna de unde are Rares Bogdan informatii despre actiunile procurorilor. Viorica Dancila, .

Viorica Dancila: Domnul Iohannis traieste in alta lumne, se vede stapan in stratosfera. Ce ar vrea liderul PSD sa dezbata cu Klaus Iohannis

Miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD, Viorica Dancila, si-a reluat invitatia la dezbatere adresata presedintelui Klaus Iohannis si i-a prezentat acestuia si o lista de teme.

Viorica Dancila: Domnul Iohannis traieste in alta lume, se vede stapan in stratosfera. Ce ar vrea liderul PSD sa dezbata cu Klaus Iohannis

Miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD, Viorica Dancila, si-a reluat invitatia la dezbatere adresata presedintelui Klaus Iohannis si i-a prezentat acestuia si o lista de teme.

Tudor Chirila, reactie neasteptata despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis: Avem doi repetenti. Detaliul care a iesit la iveala

Ca Iohannis refuza vehement dezbaterea cu Dancila stiam, ca a devenit iritanta situatia si multi votanti nu-l vor mai sustine pe acesta din cauza dezbaterii lipsade asemenea. Ceea ce nu aveam la cunostinta era parerea asteptata a lui Tudor Chirila. Ce a spus cantaretul despre confruntarea dintre Dancila si Iohannis? Tudor Chirila, depre confruntarea dintre .

Ce intrebari i-ar pune Dancila lui Iohannis: Simte si gandeste romaneste? De ce flutura catusele

Viorica Dancila a declarat, joi seara, la Antena 3, ca l-ar intreba pe Klaus Iohannis daca simte si gandeste romaneste, dupa ce a spus in repetate randuri ca actualul presedinte si candidatul PNL arata aroganta si autosuficienta prin faptul ca nu accepta o dezbatere electorala si ca a sfidat romanii.

Dancila: Klaus Iohannis a incalcat Constitutia

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a afirmat, miercuri, ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia prin faptul ca a cerut desfiintarea unui partid politic, sustinand ca aceasta este o atitudine extremista.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )