Libnet.ro
UNICEF

23:01

Dragnea, despre viitorul lui Tudorel Toader: A gresit foarte mult, vom discuta acest subiect probabil in Comitetul Executiv urmator

Antena3 Antena3,
Dragnea, despre viitorul lui Tudorel Toader: A gresit foarte mult, vom discuta acest subiect probabil in Comitetul Executiv urmator

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader nu mai are sustinerea pe care a avut-o in PSD, ca a gresit mult si ca, probabil, situatia sa va fi discutata la urmatoarea sedinta a. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre Toader: A gresit foarte mult. Dancila decide daca ministrul Justitiei mai are sustinere in Guvern

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, la Antena 3, ca l-a respectat foarte mult pe ministrul Justitiei, dar ca Tudorel Toader a gresit foarte mult.

Dragnea: Toader a gresit foarte mult. Cu doamna premier vorbesc mai putin in ultimul timp. Nu-mi e frica sa ma confrunt cu Iohannis. Nu e greu de batut

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi seara, la Antena 3, ca la consultarile de vineri cu presedintele Klaus Iohannis va participa o delegatie de trei persoane. Despre inghetarea relatiilorPartidului Socialistilor Europeni PES) cu PSD Dragnea a comentat doar ca a vazut niste colegi cu muschii foarte incordati.

Tudorel Toader in sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Tudorel Toader il sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

VIDEO Dragnea, despre soarta lui Toader la Ministerul Justitiei: Se pare ca PSD nu si-l mai asuma

Liviu Dragnea a declarat miercuri ca se pare ca PSD nu si-l mai asuma pe ministrul Justitiei Tudorel Toader, adaugand ca saptamana viitoare este timp suficient pentru dezbaterea si votarea motiunii impotriva ministrului.

Box politic. Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea la Romania TV: Mi-au promis ca voi fi independent

Tudorel Toader da replica dupa mai multe declaratii critice facute marti de presedintele PSD. Ministrul Justitiei aminteste ca a fost numit cu sprijinul ALDE si PSD si cu promisiunea ca va fi independent. intr-o interventie telefonica la Romania TV, Tudorel Toader a apreciat ca nu se considera in razboi cu nimeni si ca incearca sa-si [] .

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea: Fiecare face ceea ce stie si ce crede (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat joi declaratia lui Liviu Dragnea, potrivit careia acesta nu ar mai avea spijinul PSD. intrebat daca se teme de o remaniere, ministrul Justitiei a raspuns:.

Tudorel Toader, replica pentru Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, ca nu are ce sa-i transmita liderului PSD Liviu Dragnea, care a declarat ca PSD nu prea il mai asuma pe Tudorel Toader, precizand ca fiecare face ceea ce stie si ceea ce.

Radu Banciu: Nu stiu ce i s-a promis sau cu ce a fost amenintat, dar e clar ca Tudorel Toader nu mai reprezina un gaj pentru partidul lui de mameluci (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, conflictul actual dintre Tudorel Toader si Liviu Dragnea. La noi, Tudorel Toader nu este ruda nici cu tractorul, nici cu.

LIVIU DRAGNEA: Eu n-o sa propun sa fie remaniat Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca el nu va propune in Comitetul Executiv CEx) al PSD remanierea ministrului justitiei, Tudorel Toader, dar nici nu se poate opune daca acest lucru va fi sustinut de colegi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )