Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, suparat pe Biserica Ortodoxa, dupa ce a fost aratat cu degetul pentru esecul referendumului: Cu mare greutate ma tin sa nu raspund

Adevărul Adevărul,
Dragnea, suparat pe Biserica Ortodoxa, dupa ce a fost aratat cu degetul pentru esecul referendumului: Cu mare greutate ma tin sa nu raspund

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca se abtine in a raspunde reprezentantilor Biserii Ortodoxe, dupa ce sustinerea referendumului de catre presedintele social-democrat a fost considerata drept un element al esecului consultarii populare. continuă pe Adevărul

Biserica Ortodoxa critica parteneriatul civil, ca sa nu uitam de ura fata de gay

Daca traia cineva cu impresia ca Biserica Ortodoxa Romana isi va vedea de religie dupa infrangerea memorabila de la referendum, s-a inselat amarnic. in urma cu aproximativ o zi, Ministrul delegat pentru Afaceri Interne a confirmat introducerea in parlament pe parcursul saptamanii viitoare a unui proiect de lege pentru definirea parteneriatului civil. Desi respectivul act [] .

Biserica Ortodoxa dezaproba legalizarea parteneriatelor civile: Este un surogat al casatoriei (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, a declarat marti, pentru Stirile B1 TV, ca Biserica Ortodoxa dezaproba ferm legalizarea parteneriatelor civile. Banescu a explicat ca acesta ar f.

Biserica Ortodoxa dezaproba ferm legalizarea parteneriatelor civile: Primul pas spre legalizarea casatoriilor dintre persoane de acelasi sex

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Vasile Banescu, a declarat marti, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca Biserica Ortodoxa Romana dezaproba ferm o eventuala legalizare a parteneriatului civil.

Biserica Ortodoxa arata cu degetul spre presedintele PSD: Una dintre cauzele esecului la referendum e asocierea cu Dragnea

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, a spus, marti, la RFI, ca doua elemente au condus la esecul referendumului. Primul a fost neclaritatea intrebarii de pe buletinul de vot, iar al doilea element a fost asocierea referendumului cu un anumit personaj politic, politicianul in cauza fiind Liviu Dragnea.

Biserica Ortodoxa ii raspunde ironic lui Codrin Stefanescu

Purtatorul de cuvant al BOR, Vasile Banescu, a fost numit un baiat care a intrat in politica de catre Codrin Stefanescu, vocea prin care PSD a comunicat dupa referendum. Nu sunt purtatorul de.

RAZBOI total intre PSD si Biserica Ortodoxa! Codrin Stefanescu a rabufnit in direct: Sa se duca la

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat acuzatii grave la adresapurtatorului de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, dupa ce acesta a declarat ca esecul.

De ce biserica ortodoxa a stabilit ca prima zi a saptamanii este duminica. Decizia a fost luata in urma cu sapte ani

Decizia a fost luata de Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane. O astfel de hotarare corecteaza o situatie care exista deja in perioada interbelica.

Liviu Dragnea, prima iesire publica dupa referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o prima iersire publica dupa referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Dragnea spune ca oamenii nu au iesit la vot din cauza ideii de cvorum, care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )