Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: PNL este pregatit sa depuna motiunea de cenzura cat mai rapid posibil

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: PNL este pregatit sa depuna motiunea de cenzura cat mai rapid posibil

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni ca negocierile pentru sustinerea motiunii de cenzura vor continua si saptamana aceasta. Toate actiunile PNL sunt in conformitate cu calendarul comunicat. continuă pe Antena3

LUDOVIC ORBAN: PNL este pregatit sa depuna motiunea de cenzura cat mai rapid posibil

PNL este pregatit sa depuna motiunea de cenzura cat mai rapid posibil, dar ne mentinem conditia privind strangerea a 233 de semnaturi, pentru a avea garantia ca motiunea va trece, a declarat, luni, liderul PNL Ludovic Orban.

Orban: PNL este pregatit sa depuna motiunea de cenzura cat mai rapid posibil

PNL este pregatit sa depuna motiunea de cenzura cat mai rapid posibil, dar ne mentinem conditia priv.

Ludovic Orban: PNL este pregatit sa depuna textul motiunii cat mai rapid posibil Ne mentinem obiectivul de a strange 233 de semnaturi (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca formatiunea sa are pregatit textul motiunii de cenzura, dar il va depune cand va strange 233 de semnaturi pentru a avea garantat un succes la votul din.

Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura. Ultimele negocieri cu ALDE si Pro Romania Tariceanu: Vom mai avea o discutie saptamana viitoare

PNL ia in calcul sa depuna motiunea de cenzura in jurul datei de 23 septembrie, urmand ca saptamana viitoare sa mai aiba o runda de discutii cu Pro Romania si ALDE.

Surse: Klaus Iohannis isi depune candidatura la prezidentiale vineri. Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru prezidentialele din aceasta toamna vineri, atunci urmand a fi depuse semnaturile stranse de liberali, potrivit unor surse politice.

Ludovic Orban: La momentul asta, opozitia are 241 de voturi. PSD este disperat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca motiunea de cenzura are sanse foarte mari sa treaca, precizand ca opozitia unita are un potential de 214 voturi. La ora actuala este clar: PSD nu mai.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Opozitia are o singura arma la dispozitie

Ludovic Orban a sustinut ca in prezent PSD nu mai are majoritate si ca opozitia unita ar ajunge la 214 de voturi, prin urmare motiunea de cenzura ar avea sanse mari sa treaca. Depunem motiunea.

Ludovic Orban, marturisire surprinzatoare: Negociem cu parlamentari PSD pentru motiunea de cenzura

Ludovic Orban a dezvaluit ca negociaza cu parlamentari PSD pentru a vota la motiunea de cenzura, dar deocamdata nu are nicio garant. Nu ascund faptul ca discut si cu parlamentari PSD. Vom vedea, vom vedea.

LUDOVIC ORBAN: Iohannis si PNL - un pol de stabilitate care ofera siguranta fiecarui cetatean

Liderul liberal Ludovic Orban a afirmat sambata, in statiunea Venus, ca in conditiile in care in politica romaneasca este bulibaseala, exista un pol de stabilitate care ofera siguranta fiecarui cetatean, acesta fiind format din presedintele Klaus Iohannis si PNL.

Klaus Iohannis: Ludovic Orban este oricand o varianta de premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, ca liderul PNL, Ludovic Orban, poate fi oricand o varianta de premier. intrebat daca cei de la PNL sunt pregatiti sa intre la guvernare in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )