Libnet.ro
UNICEF

01:05

Manevrele lui Dan Voiculescu pentru a se insinua din nou in Parlament

Adevărul Adevărul,
Manevrele lui Dan Voiculescu pentru a se insinua din nou in Parlament

Patronul Antenei 3 negociaza cu mai multi parlamentari PSD trecerea la PPUSL, partidul pe care-l conduce din umbra si in care i-a adunat pe Maria Grapini, Teodor Melescanu, Piedone si Gratiela Gavrilescu. Dan Voiculescu il forteaza pe Marcel Ciolacu sa accepte o alianta PSD-PPUSL pentru alegerile locale si parlamentare, sustin surse politice pentru Adevarul. Felix ofera la schimb sustinerea posturilor TV pe care le patroneaza. continuă pe Adevărul

Teodor Melescanu schimba din nou tabara si se inscrie in partidul lui Dan Voiculescu

Senatorul Teodor Melescanu, fost ministru de Externe, schimba din nou partidul si se inscrie in Partidul Puterii Umaniste social-liberal), fondat de Dan Voiculescu. Anuntul vine la doua luni dupa.

Melescanu s-a inscris in partidul fondat de Dan Voiculescu

Teodor Melescanu a anuntat marti ca s-a inscris in Partidul Puterii Umaniste, proiectul politic al lui Dan Voiculescu. Anuntul vine la doua luni dupa ce Melescanu si-a dat demisia din Forta Nationala, partid al carui presedinte era, pentru a-si dedica toata energia si experienta pentru poporul roman.

Actorii Maia Morgenstern si Claudiu Istodor, fostul sau sot, din nou impreuna: E ceva palpitant in situatia asta, nu?

Unii dintre cei mai iubiti actori ai Romaniei, Maia Morgenstern si Claudiu Istodorau fost readusi din nou impreunadatorita serialului Sacrificiul difuzat de Antena 1. Maia Morgenstern si.

Michael Schumacher va fi operat din nou. Medicii sunt rezervati

Septuplul campion mondial de Formula 1 va ajunge din nou pe masa de operatie in cadrul procesului de recuperare dupa accidentul suferit la schi.

Institutul Cantacuzino va incepe sa produca din nou vaccinul antigripal

In Romania se va produce din nou vaccinul antigripal, incepand cu anul 2021, Institutul Nationalde Cercetare Dezvoltare Medico Militara Cantacuzino reluand productia,relateaza.

POTRIVIT EUOPEAN BEST DESTINATIONS: Orasul Sibiu este cel mai sigur oras pentru vacanta din Romania

Lista destinatiilor europene cele mai sigure pentru vacanta din aceasta vara a fost data publicitatii de European Best Destinations, iar Romania apare pe lista cu orasul Sibiu. Argumentul pentru Romania este ca aici au fost de 15 ori mai putine cazuri de coronavirus decat in cele mai afectate state europene, infomeaza Europa Libera.

POTRIVIT EUROPEAN BEST DESTINATIONS: Orasul Sibiu este cel mai sigur oras pentru vacanta din Romania

Lista destinatiilor europene cele mai sigure pentru vacanta din aceasta vara a fost data publicitatii de European Best Destinations, iar Romania apare pe lista cu orasul Sibiu. Argumentul pentru Romania este ca aici au fost de 15 ori mai putine cazuri de coronavirus decat in cele mai afectate state europene, infomeaza Europa Libera.

Germania ar putea prelungi restrictiile de calatorie pentru cetatenii din afara Uniunii Euopene pana pe 31 august

Guvernul Germaniei intentioneaza sa prelungeasca restrictiile de calatorie impuse cetatenilor din afara Uniunii Europene si din afara Spatiului Economic European pana pe 31 august, afirma surse guvernamentale de la Berlin citate de agentia DPA si de cotidianul Die Zeit.

Coronavirus: Germania ar putea prelungi pana pe 31 august restrictiile de calatorie pentru cetatenii din afara UE Austria, fara restrictii din 16 iunie

Guvernul Germaniei intentioneaza sa prelungeasca pana pe 31 august restrictiile de calatorie impuse cetatenilor statelor din afara Uniunii Europene si din afara Spatiului Economic European, afirma surse guvernamentale de la Berlin citate de agentia DPA si de cotidianul Die Zeit. Guvernul Austriei a decis, marti dupa-amiaza, reluarea calatoriilor spre Italia, Grecia, Croatia si alte numeroase state europene incepand din 16 iunie. Marea Britanie: Carantina de 14 zile pentru persoanele care vin din strainatate Care sunt exceptiile .

Vesti bune pentru suporterii din Spania

Spectatorii ar putea reveni in tribunele arenelor de fotbal din Spania mai devreme decat s-a sperat initial.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )