Libnet.ro
UNICEF

00:07

Marcel Ciolacu: Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va castiga aceste alegeri si are toata sustinerea mea si a partidului

B1 B1,
Marcel Ciolacu: Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va castiga aceste alegeri si are toata sustinerea mea si a partidului

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reiterat ca Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este candidata care va candida din partea formatiunii social-democrate pentru inca un mandat in cel mai vo. continuă pe B1

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea e candidatul PSD la Primaria Capitalei. Va castiga alegerile!

Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea, spune Marcel Ciolacu. Liderul PSD sustine ca ea va castiga alegerile, iar Violeta Alexandru este doar o mincinoasa care dezinformeaza.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu: Amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca amanarea relaxarii din 1 iulieeste un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei. Amintim ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a.

Ludovic Orban, decizie de ultima ora! Cine va fi candidatul PNL la Primaria Capitalei. A surprins pe toata lumea

Ludovic Orban a venit cu o serie de precizari surprinzatoare. in contextul zvonurilor potrivit carora Rares Bogdan ar putea fi candidatul PNL pentru Primaria Capitalei, premierul a tinut sa transeze lucrurile odata pentru totdeauna.

Gabriela Firea arunca bomba. Care este rezultatul testelor efectuate de Primaria Capitalei. Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 este de necrezut

Gabriela Firea acuza Guvernul si Grupul de Comunicare Strategica pentru informarea eronata a populatiei, dupa rezultatul testelor efectuate de Primaria Capitalei. Potrivit acestuia, doar patru persoane sunt infectate cu COVID-19, dintr-un total de 4. 600 de teste efectuate. Gabriela Firea, adevarul despre testarile la nivel national in urma testelor efectuate in Bucuresti, de catre Primaria Capitalei, .

MARCEL CIOLACU: Amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei. Nu mai certati romanii, ati fost si sunteti antimodele, a transmis Ciolacu reprezentantilor Guvernului.

Eugen Orlando Teodorovici, nou atac la Marcel Ciolacu: Noroc ca sunt multi oameni cu vechime in PSD care...

Eugen Teodorovici a lansat un atac la adresa presedintelui interimar PSD Marcel Ciolacu. Ciolacu trebuie sa inteleaga ca nici vechimea, nici continuitatea in PSD nu sunt argumente suficiente pentru a demonta un act de lasitate si de tradare, spune Teodorovici.

Marcel Ciolacu dupa sedinta PNL din Iasi: Nu e nicio problema, doar s-a incalcat legea

Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie, duminica, despre sedinta PNL Iasi in care participantii nu au purtat masti de protectie. Liderul PSD spune ca marea problema este credibilitatea Guvernului.

Marcel Ciolacu catre PNL: Nu mai furati! Si veti avea bani pentru sistemul de sanatate!

Marcel Ciolacu trage un semnal de alarma catre guvernul PNL si cere liberalilor sa nu mai fure. De asemenea, liderul PSD subliniaza criticile aduse de PNL asupra social-democratilor cu privire la impozitarea progresiva care ar mai taia din averile imense ale prietenilor PNL.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura va trece! Vor raspunde pentru toate hotiile de sute de milioane de euro facute in pandemie

Potrivit unui mesaj postat pe o retea sociala, liderul PSD Marcel Ciolacu se declara sigur ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului PNL va trece, iar guvernantii vor raspunde pentru toata criza economica si pentru toate hotiile de sute de milioane de euro pe care le-au facut in pandemie.

Gabriela Firea: Ne dorim in continuare o alianta cu Pro Romania si ALDE. Marcel Ciolacu ne-a spus insa ca e posibil sa se amane alegerile locale si cele parlamentare pentru anul viitor (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca isi doreste o alianta cu Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )