Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a dus sa munceasca pentru o seara intr-un hotel

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a dus sa munceasca pentru o seara intr-un hotel

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca a lucrat luni seara, timp de cateva ore, intr-un hotel din Capitala care si-a reluat activitatea, pentru a arata astfel ca ii respecta pe cei care muncesc. Sefa de la Munca vrea astfel sa isi arate si sustinerea fata de mediul privat, afectat de restrictiile din pandemie, dupa cum spune. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru, mesaj pentru patronate si sindicate. Toti angajatii sunt vizati. Cum vrea sa aplice modelul german in munca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca modelul aplicat de Germania privind programul flexibil de munca in criza economica este o sursa de inspiratie pentru Guvernul Romaniei. Aceste reglemtari, insa, trebuie adaptate realitatilor din tara noastra, a mai spus ministrul.

Ministrul Muncii: Pensiile militare trebuie exceptate din discutia despre pensiile speciale

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, considera ca pensiile militarilor romani ar trebui exceptate di.

Ministrul Muncii vrea sa excepteze o categorie de pensionari speciali de la impozitare

Ministrul Muncii Violeta Alexandru este de parere ca militarii ar trebui sa fie exceptati de la impozitarea pensiei speciale, deoarece pensia lor are un istoric, din vremea lui Cuza.

Ministrul Muncii: De unde si-a imaginat PSD ca va fi sustenabila cresterea de 40%?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca nu se pune problema ca pensiile sa nu creasca, insa spune ca nu poate avansa un procent la acest moment.

Ce venituri vor avea magistratii dupa impozitarea pensiilor speciale. Ministrul Muncii a facut anuntul

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a declarat sambata ca magistratii vor fi cei mai afectati de legea impozitarii pensiilor speciale, urmati de fostii angajati din sistemul aeronautic civil si cei care au lucrat in Curtea de Conturi. Ce venituri vor avea magistratii dupa impozitarea pensiilor speciale.

Ministrul Violeta Alexandru, anunt despre majorarea pensiilor. Sunt spulberate sperantele romanilor

Visul romanilor de a-si vedea pensiile majorate cu 40% din toamna pare tot mai indepartat, mai ales ca declaratiile de ultima ora ale ministrului Muncii, Violeta Alexandru, intaresc ideea ca nu au fost identificate sursele financiare ca acest obiectiv sa fie indeplinit. Cel putin nu cu 40%, asa cum promisese Guvernarea PSD.

VIOLETA ALEXANDRU: in Capitala se face spectacol din ban public, mai putin treaba concreta

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a declarat marti ca in Bucuresti se face doar spectacol din ban public si mai putin treaba concreta pentru ca cetatenii sa traiasca civilizat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2135 seconds )