Libnet.ro
UNICEF

17:15

NICUSOR DAN: Am sustinerea oficiala a PNL si USR, am sustinerea informala a PLUS si PMP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Am sustinerea oficiala a PNL si USR, am sustinerea informala a PLUS si PMP

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, azi, intr-o conferinta de presa, ca pe langa aceste doua partide mai are si sustinerea informala a Plus si PMP, precizand ca este candidatul opozitiei din Bucuresti la alegerile din acest an. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Am sustinerea oficiala a PNL si USR, am sustinerea informala a PLUS si PMP Sunt candidatul opozitiei din Bucuresti

Candidatul sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca pe langa aceste doua partide mai are si sustinerea informala a Plus si PMP, precizand ca este candidatul opozitiei din Bucuresti la alegerile din acest an. El isi doreste sa existe o garnitura comuna de primari de sector din partea acestor patru partide.

VIDEO : Circ in toata regula!: Aurelian Badulescu bruiaza conferinta de presa a lui Nicusor Dan

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a convocat o conferin.

Nicusor Dan: Firea se face ca lucreaza. Programul de testare e inutil. Trebuia sa faca doua lucruri: sa echipeze spitalele si sa-si protejeze personalul. N-a facut-o

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS la Primaria Capitalei a explicat de ce a disparut din spatiul public in timpul pandemiei. Nicusor Dan sustine ca programul demarat de Gabriela Firea pentru testarea bucurestenilor e doar un exercitiu de PR. Fondatorul USR a precizat ca discuta des cu liberalii, insa cu liderii Aliantei USR-PLUS nu a mai vorbit de mult timp.

Orban: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei, alaturi de USR-PLUS

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

Nicusor Dan, despre relatiile cu liderii USR-PLUS: Nu am mai discuta de o luna sau doua cu Barna si Ciolos. Cu Vlad Voiculescu am o relatie de colegialitate

Nicusoor Dan, candidat sustinut de PNL si USR la Primaria Capitalei, a explicat modul cum decurge relatia sa cu liderii Aliantei USR-PLUS, in contextul in care a fost criticat de o partea membrilor Aliantei.

Contre intre viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu si Nicusor Dan, in timpul unei conferinte

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a convocat, azi, o conferinta de presa in Prelungirea Ghencea la care a aparut viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Contrele intre cei doi au inceput inainte de debutul conferintei i continua pe durata acesteia.

LUDOVIC ORBAN: Nicusor Dan ramane candidatul pe care-l sustinem pentru Primaria Capitalei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL il sustine in continuare, alaturi de USR-PLUS si, posibil, PMP, pe Nicusor Dan drept candidat la Primaria Capitalei, subliniind ca liberalii nu isi schimba decizia.

VIDEO Scandal la conferinta de presa a lui Nicusor Dan. Viceprimarul Badulescu s-a imbrancit cu candidatul PNL-USR - UPDATE

Conferinta de presa a lui Nicusor Dan, in care prezinta bilantul Gabrielei Firea, este bruiata de viceprimarul Aurelian Badulescu, care si-a facut aparitia acolo cu un dulap si care vocifereaza si il intrerupe continuu. Nicusor Dan i-a spus sa pastreze distanta de protectie de 2 metri si a avut loc un moment tensionat, in care cei doi s-au imbrancit.

Dupa ce i-a bruiat conferinta lui Nicusor Dan, viceprimarul Badulescu ameninta ca ii face plangere bodyguardului acestuia Reactia candidatului PNL-USR

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat ca ii face plangere penala bodyguardului lui Nicusor, care l-ar fi amenintat si i-a trantit dulapul. Nicusor Dan spune ca nu comenteaza astfel de lucruri, acesta fiind modul necivilizat. Reamintim ca viceprimarul Aurelian Badulescu a venit la conferinta de presa organizata de Nicusor Dan pentru prezentarea bilantului Gabrielei Firea si nu l-a lasat sa vorbeasca. Badulescu a luat cu el si un dulap.

Scandal la conferinta de presa a lui Nicusor Dan: Viceprimarul Aurelian Badulescu a venit insotit de mai multi angajati ai Primariei Capitalei si de directorul STB (VIDEO)

Scandal urias la o conferinta de presa tinuta de Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR la primaria Capitalei. Viceprimarul pesedist Aurelian Badulescu l-a imbrancit si sicanat pe Nicusor Dan.

ştiri din Politica

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )