Libnet.ro
UNICEF

14:45

Presedintele Parlamentului European, mesaj pro-Kovesi: Decizia de sustinere nu se schimba. Mergem mai departe

Adevărul Adevărul,
Presedintele Parlamentului European, mesaj pro-Kovesi: Decizia de sustinere nu se schimba. Mergem mai departe

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat, joi, la Sibiu, ca decizia institutiei in ceea ce priveste sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european nu se va modifica dupa alegerile europarlamentare. Parlamentul a decis, nu se schimba decizia, a spus Tajani. continuă pe Adevărul

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, mesaj pentru romani: Suntem aproape de cetateni

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, e prezent la Summitul de la Sibiu si le-a transmis un mesaj romanilor. Parlamentul European este apropiat de cetateni. Suntem alesi de cetateni. Job-ul.

Tajani, despre sustinerea acordata lui Kovesi: Hotararea Parlamentului European nu este revocabila

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat, joi, la Sibiu, ca mandatul pentru sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef european ramane valabil si in legislatura viitoare, transmite Mediafax.

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, un nou discurs in limba romana: A fost un summit exceptional. M-am indragostit de Sibiu! VIDEO

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, impresioneaza din nou cu un discurs in limba romana. Dupa interventia din ianuarie de la Ateneul roman, unde Tusk a smuls valuri intregi de admiratie, polonezul.

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, impresionat de mancarea traditionala romaneasca: A fost perfecta

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a fost la randul sau prezent la Summit-ul de la Sibiu. intrebat de Sabina Iosub, realizatoarea emisiunii BE EU de la Antena 3, cum i s-a parut masa de pranz, Tusk a.

Parlamentul European, mesaj de sustinere pentru Laura Codruta Kovesi in functia de procuror sef european

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a declarat, cu ocazia summit-ului de la Sibiu, ca Laura Codruta Kovesi va fi sustinuta pentru functia de procuror sef al parchetului European si de europarlamentarii care vor fi alesi dupa 26 mai 2019. Antonio Tajani a fost intrebat, in cadrul unei conferinte de presa care a fost organizata la [] .

Presedintele Parlamentului Ucrainei, anchetat pentru deturnare de fonduri si abuz de putere

Biroul National Anti-coruptie din Ucraina NABU) a demarat o ancheta impotriva presedintelui Radei Supreme a Ucrainei Parlamentului Ucrainei), Andriy Parubiy, acesta fiind suspectat de deturnare de fonduri din bugetul de stat, relateaza site-ul agentie iUnian.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )