Libnet.ro
UNICEF

12:45

PSD face scut in jurul Renatei Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat in acest moment sa fie demis Avocatul Poporului

Adevărul Adevărul,
PSD face scut in jurul Renatei Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat in acest moment sa fie demis Avocatul Poporului

PSD considera ca in acest moment nu exista niciun motiv pentru schimbarea din functie a Avocatului Poporului, catalogand aceasta institutie drept una fundamentala. PNL va declansa luni procedura de demitere a Avocatului Poporului Renate Weber, insa demersul nu poate fi concretizat fara sustinerea PSD, partid majoritar in Parlament. continuă pe Adevărul

PSD sare in apararea lui Renate Weber: Nu exista niciun motiv intemeiat sa fie revocat Avocatul Poporului

PSD nu vede niciun motiv intemeiat pentru ca Avocatul Poporului, Renate Weber, sa fie revocat din functie si acuza Guvernul ca ataca institutii fundamentale ale statului, a declarat duminica purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu. Reactia vine dupa ce liderul deputatilor PNL, Florin Roman, a anuntat ca parlamentarii partidului vor incepe luni procedurile de revocare din functie a Avocatului Poporului, Renate Weber, care s-a transformat in aparatorul pensiilor nesimtite.

Revocarea Avocatului Poporului inteteste tensiunile dintre PSD si PNL. Cum a reactionat Florin Roman, dupa ce Lucian Romascanu a declarat ca nu exista motive intemeiate pentru demiterea Renatei Weber

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, sustine ca PSD se transforma in avocatul pensiilor nesimtite, facand scut in jurul Avocatului Poporului. Declaratia sa vine in contextul in care.

Ludovic Orban, adevarul despre majorarea pensiilor. Acum nu mai exista niciun dubiu!

Ludovic Orban a venit duminica seara cu vestea pe care niciun roman nu ar fi vrut sa o auda. Premierul a declarat ca bugetul nu permite dublarea alocatiilor si marirea pensiilor cu 40%.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )