Libnet.ro
UNICEF

11:45

Analiza lingvistica a discursului politic-electoral: Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Analiza lingvistica a discursului politic-electoral: Traian Basescu

Traian Basescuintra in cursa pentru Primaria Capitalei in stilul sau caracteristic, abrupt si gascon, ca un adevarat DArtagnan in acest roman electoral cu trei muschetari Traian Basescu, Nicusor Dan, Calin Popescu Tariceanu) si o dama fara de camelii Gabriela Firea), scrie George Butunoiu pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Analiza lingvistica a discursului politic-electoral: Gabriela Firea

Sibilinica si poetica, doamna Firea descinde in campania electorala pentru Primaria Bucurestiului cu un slogan-acrostih, mesaj incrustat in rosu si negru pe un fundal roz-vintage pudrat.

Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea. A fost data afara, impreuna cu Mihaela Radulescu

Anul acesta la Alegerile Locale, pentru un al treilea mandat, candideaza si Traian Basescu. Fostul presedinte, in ultima sa interventie, a recurs la armele grele, dezvalund lucruri din trecutul Gabrielei Firea. Traian Basescu, dezvaluire rusinoasa despre Gabriela Firea Alegerile Locale de anul acesta sunt atipice, din mai multe puncte de vedere. Odata din cauza crizei .

Traian Basescu despre companiile municipale si stimulentele date de Primaria Capitalei: Firea este bolsevica, le voi desfiinta Voi pastra doar programul FIV si voi creste bugetul

Daca va fi ales primar general, Traian Basescu promite ca va face un audit la companiile municipale infiintate de Gabriela Firea, pentru a vedea unde au ajuns banii publici, apoi le va desfiinta. in ceea ce priveste stimulentele financiare acordate de Gabriela Firea, Traian Basescu spune ca le va desfiinta pe toate, mai putin programul FIV, fiindca sunt un proces de cumparare de voturi. in ceea ce priveste alocarile catre Catedrala Mantuirii Neamului, Traian Basescu este convins ca Patriarhul Daniel are suficiente resurse de finantare ca sa nu mai aiba nevoie de bani de la Primarie.

Alegeri locale 2020. Ce candidati au fost colaboratori ai Securitatii. Traian Basescu, cap de lista

Alegeri Locale 2020. Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a dezvaluit numele candidatilor care au fost colaboratori ai Securitatii in perioada comunista. Traian Basescu se afla pe lista! Candidati la Alegeri Locale 2020, colaboratori ai Securitatii Un comunicat de presa din partea Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii dezvaluie ca opt dintre candidatii la Alegerile .

Traian Basescu: Liderii PNL-USR-PLUS au mizat ca tin la aura de invincibilitate. S-au inselat. Iata ca PMP vine ca un os in gat

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca liderii PNL-USR-PUS s-au bazat pe faptul ca PMP va arunca un candidat slab in cursa pentru Bucuresti, dar s-au inselat. Traian Basescu crede ca Nicusor Dan nu va fi afectat de scandalul cu afaceristul Caine din Sectorul 4 si o numeste pe Gabriela Firea corupta. Fostul presedinte a criticat si implicarea Danei Budeanu in campanie.

Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat, relateaza Hotnews. ro.

Alegeri locale 2020 - Eu cu cine votez? Ce solutii au pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat.

Subiectele zilei: Cu ce ramane Traian Basescu dupa aceasta candidatura. Ipotezele din care iese sifonat; O noua schema in industria carnii: Romani si studenti adusi ilegal in Germania

SUA, China, ONU si mizele politice gobale. Care sunt marile mize politice globale? Ecologie, multiculturalism, multilateralism, afirma stanga apuseana. in fapt, in cauza e viitorul vestului. Cine este legatura dintre Dana Budeanu, Traian Basescu si Gabriela Firea. Fostul presedinte al Romaniei a criticat-o pe Gabriela Firea, pe care a numit-o corupta, dar a contestat.

Ce spune Nicusor Dan despre retragerea lui Traian Basescu din cursa pentru Primaria Capitalei

Nicusor Dan, candidat al PNL si al USR-PLUS, a facut apel la electoratul PMP sa-l voteze pe el pentru ca in caz contrar, prin votul dat lui Traian Basescu, ar fi, de fapt, un sprijin pentru Gabriela Firea.

Traian Basescu sterge pe jos cu Dana Budeanu: Se face ca gandeste adanc, dar pare ca nu are cu ce

Au mai ramas putine zile pana la alegerile locale, iar lupta intre candidati este din ce in ce mai apriga, mai ales atunci cand au sustinatori foarte populari. Meciul suprem, insa, este dat la Primaria Capitalei, care a devenit teren de box pentru cei care concureaza pentru a obtine functia de primar general. Recent, Dana .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )