Libnet.ro
UNICEF

10:00

Calin Popescu Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de guvern

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca modificarile la Codul Fiscal pe care Guvernul se pregateste sa le adopte in sedinta de miercuri sunt sustinute si adoptate de coalitia. continuă pe B1

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de Guvern

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose. Potrivit lui Tariceanu, in pofida di.

Tariceanu: ALDE sustine masurile fiscale anuntate de guvern, vor creste puterea de cumparare fara a reduce competitivitatea

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti seara ca partidul pe care il conduce sustine masurile fiscale anuntate de Guvernul Tudose si a sustinut ca, in pofida disputelor si a informatiilor incorecte, acesta vor conduce la cresterea puterii de cumparare fara a reduce competitivitatea economiei.

Calin Popescu-Tariceanu explica scopul noilor masuri fiscale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a afirmat ca pachetul de masuri fiscale care va fi adoptat miercuri in sedinta de guvern are sustinerea Coalitiei si va conduce la cresterea puterii de.

Calin Popescu Tariceanu sesizeaza Inspectia Judiciara, cu privire la abuzurile presedintei inaltei Curti

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca va sesiza Inspectia Judiciara cu privire la abuzurile presedintei inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea,.

Sindicalistii de la Dacia ies in strada, nemultumiti de masurile fiscale anuntate de Guvern

Protest de amploare la Mioveni. Angajatii Dacia ies marsi in strada, nemultumiti de decizia guvernului de a transfera contributiilor sociale de la angajator la angajat. Nu sunt insa singurele.

Tariceanu despre masurile fiscale: Nu trebuie sa ne grabim

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni ca rapiditatea nu este factorul cheie atunci cand e vorba de adoptarea in Guvern a unor masuri atat de importante, precum pachetul referitor la masurile fiscale.

Tariceanu NU mai discuta despre modificarile fiscale. De ce?

Pana mai ieri, Calin Popescu-Tariceanu gasea in modificarile fiscale o mina de aur pentru Romania. Brusc, asa cum ne-a obisnuit deja Guvernul PSD-ALDE, presedintele Senatului a cerut luni sa nu fie intrebat el de ceea ce face Guvernul in ceea ce.

Tariceanu: Nu ma intrebati pe mine ce face Guvernul

Calin Popescu Tariceanu le-a cerut luni ziaristilor sa nu il intrebe pe el ce decizii adopta guvernului, dupa ce a fost chestionat ce se intampla cu masurile fiscale anuntate de executiv, inaintea unei intalniri cu premierul Mihai Tudose si seful PSD, Liviu Dragnea, programata la Vila Lac.

Tariceanu nu se lasa: Voi sesiza Inspectia Judiciara cu privire la abuzurile presedintei iCCJ

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca va sesiza Inspectia Judiciara cu privire la abuzurile presedintei inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, invocand declaratiile facute de aceasta pe 28 octombrie, in mediul virtual al forumului judecatorilor, cu referire la proiectele de lege pe tema Justitiei.

Tariceanu s-a dezis de revolutia fiscala a PSD si a reactionat nervos cand a fost intrebat de Guvern

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a cerut, luni, sa nu fie intrebat el de ceea ce face Guvernul in ceea ce priveste chestiunile fiscal-bugetare si a punctat ca rapiditatea luarii unor masuri nu ar fi o decizie inteleapta a Cabinetului Tudose.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )